Ana sayfa Sosyal Medya Rabia Soytürk ile Nurgül Yeşilçay’ın dizideki çatışmasında birçok kişi kendi hayatından izleri bulacak!

Rabia Soytürk ile Nurgül Yeşilçay’ın dizideki çatışmasında birçok kişi kendi hayatından izleri bulacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında pazartesi günü ilk bölümü yayınlanacak olan Veda Mektubu dizisinde, Nurgül Yeşilçay ile Rabia Soytürk ikilisini başrolde izleyeceksiniz. Alanur ve Aslı karakterlerini canlandıracak olan ikili, anne ile kızı olarak izleyicilerin karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Selim Bayraktar, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın da başrolünde yer aldığı Veda Mektubu dizisi, etkileyici bir dram hikayesi olarak öne çıkacak. Dizinin hikayesinde anne ile kız arasındaki çatışmalar da ekran başındaki birçok kişiye kendi hayatlarından bazı izler sunacak.

Günümüz dünyasında anneleri ile kızları arasında yaşanan çatışmalar normal bir durum olarak kabul ediliyor. Birçok kişi de kendi hayatında çocukları veya ebeveynleri ile benzer çatışmalar yaşayabiliyor. İşte Veda Mektubu dizisi bu çatışmaları ekrana taşıyan bir yapım olarak dikkat çekecek gibi gözüküyor.

Rabia Soytürk ile Nurgül Yeşilçay'ın dizideki çatışmasında birçok kişi kendi hayatından izleri bulacak! 7

Dizide, ünlü isim Nurgül Yeşilçay ve genç yıldız Rabia Soytürk anne kız olarak izleyici karşısına çıkacak. Nurgül Yeşilçay’ın Alanur, Rabia Soytürk’ün ise Aslı karakterine hayat vereceği dizi anne kız hikayesi ile de çok konuşulacak.

Karakterleri nedeniyle sık sık çatışsalar da birbirlerine çok düşkün bir anne kıza hayat veren ikilinin setten paylaşılan fotoğraflarında çok iyi bir uyum yakaladıkları anlaşılıyor.

Usta oyuncu Nurgül Yeşilçay ile ilk kez kamera karşısına geçen Rabia Soytürk oldukça heyecanlı olduğunu söyledi. Yeşilçay ise anne ve kızı arasındaki çatışmaların izleyiciyi etkileyeceğini belirtti.