Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır uzun bir aradan sonra yeniden sahnede sesinin gücünü gösterdi!

Gökçe Bahadır uzun bir aradan sonra yeniden sahnede sesinin gücünü gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, geride bıraktığımız sezon televizyonda Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide başrolde yer aldı. Sezona iyi reytinglerle başlayan dizinin, sezon sonuna kadar da reytingleri düşmesine rağmen devam etmesi, oyuncuyu ekranda görmek isteyen hayranlarını mutlu etti.

Gökçe Bahadır, Fox TV’de ekrana gelen dizide avukat Azra karakteri ile yine başarılı bir performans ortaya çıkradı. Oyuncu yaz döneminde ise dinlenmeye ve çeşitli etkinliklerde yer almaya devam ediyor. Şubat ayında müzisyen Emir Ersoy ile evlenen Gökçe Bahadır, yaz döneminde kocasının müzik faaliyetlerine verdiği destek ile dikkat çekiyor.

Gökçe Bahadır uzun bir aradan sonra yeniden sahnede sesinin gücünü gösterdi! 7

Emir Ersoy’un sahnesinde sürpriz yaparak şarkılar söyleyen Gökçe Bahadır, uzun bir aradan sonra yeniden sahnelere çıkmanın da heyecanını yaşadı.

Oyuncu, pandemi döneminin hemen öncesinde İzmir’in Kızları isimli müzikli gösteri için yoğun bir dans ve şan eğitimi almıştı. Sezen Aksu şarkılarını sahnede danslar eşliğinde seslendiren Gökçe Bahadır, müzikli tiyatro gösterisinin pandemi yasakları nedeniyle durmasıyla da bir süredir sahneden uzak kaldı.

Gökçe Bahadır’ın sonrasında dizi projesine başlaması ve İzmir’in Kızları projesinin de biraz geri planda kalmasının ardından yeniden kocasının sahnesinde sevenleri ile buluşması güzel bir sürpriz oldu.