Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinden ayrılığı ile hem şaşırtan hem üzen Gülsüm Ali İlhan’dan kafa karıştıran açıklama!

Gönül Dağı dizisinden ayrılığı ile hem şaşırtan hem üzen Gülsüm Ali İlhan’dan kafa karıştıran açıklama!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekilen TRT’nin Gönül Dağı dizisi, izleyenlerin çok sevdiği, naif hikayesi ve Anadolu insanının dostluk, sevgi, yardımlaşma duygularını da ortaya çıkaran kadir şinaslığı ile sevilen bir yapım. Dizide Berk Atan ile birlikte başrolde yer alan Gülsüm Ali İlhan da hem başarılı oyunculuğu hem de oynadığı karakter ile diziye çok yakışan bir isimdi. Fakat ani ayrılışı, sezon finali ile birlikte izleyenleri üzdü.

Aslında Gülsüm Ali İlhan’ın diziden ayrılacağı sezon finalinden çok önce konuşulmaya başlanmıştı. Oyuncunun, kış koşulları da çok ağır geçen bölgede iki sezondur uzun zaman kalmasının bu ayrılıkta etkisi olduğu konuşulmuştu. Yakın çevresinde, ailesinden, İstanbul’dan, sevdiklerinden uzakta, zorlu koşullarda yaşamaktan yorulduğunu anlattığı da dillendirildi.

Gönül Dağı dizisinden ayrılığı ile hem şaşırtan hem üzen Gülsüm Ali İlhan'dan kafa karıştıran açıklama! 8

Gülsüm Ali İlhan’ın hayat verdiği Dilek karakteri, beklenmeyen bir kaza ile olmuştu. Dizinin sezon finalinde Taner ve Dilek aşkının böylesi bir ölümle bitmesi de izleyiciyi üzen bir gelişmeydi. İzleyici bu duruma inanmak istemese de Dilek karakteri 3. sezonda dizide olmayacak.

Gülsüm Ali İlhan, dizideki rolünün bitmesinin ardından İstanbul’a dönmüştü. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte magazincilerle karşılaştı ve Gönül Dağı dizisi için “Reytinglerde hep birinci olduk, çok da güzel tepkiler aldık. İnsanlar bizi çok sevdi. Benim karakter Dilek de çok sevildi, ben de çok sevdim” diyerek güzel bir işe imza attıklarını belirtti.

Gönül Dağı dizisinden ayrılığı ile hem şaşırtan hem üzen Gülsüm Ali İlhan'dan kafa karıştıran açıklama! 9

Diziden ayrılık nedeninin artık Sivrihisar’da yaşamak istememesi ve ve normal yaşantısına dönmek istemsi olduğu öne sürülen oyuncu, bambaşka bir açıklama yaptı. Dilek karakterinin hikayesinin bitmesi nedeniyle Gönül Dağı dizisinden ayrıldığını söyledi.

Oyuncunun kendi kararıyla ayrıldığı düşünülürken, aslında karakterin hikayesinin bitmesiyle birlikte diziden ayrılmak durumunda kaldığı yorumunu getiriyor bu açıklama. “Hikaye gereği öyle bir yol aldık, herkesin yolu açık olsun” diyerek çok fazla detaya girmeyen Gülsüm Ali İlhan’ın açıklaması biraz kafaları karıştırmış olsa da oyuncunun bu sayfayı çoktan kapattığı anlaşılıyor.

Bu arada başka bazı teklifler geldiğini de belirten İhan, henüz bir imza atmadığını belirterek “Güzel bir proje ile inşallah dönerim. Herkesin bildiği üzere, Gönül Dağı’ndan sonra o kıvamda bir proje ile ekrana çıkmak gerekiyor. Seyircinin karşılığını vermek gerekiyor, o yüzden daha çok yol kat etmek gerekiyor” diye konuştu…

Röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…