Ana sayfa Sosyal Medya Keşke Aslıhan Güner başrolde olsa! Fox TV eksikliği gördü yeni Karadeniz dizisi yolda!

Keşke Aslıhan Güner başrolde olsa! Fox TV eksikliği gördü yeni Karadeniz dizisi yolda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı dizisinin tahtına oturmaya aday, Fox TV’den yeni Karadeniz dizisi geliyor! Geçtiğimiz yıllarda Karadeniz odaklı dizilerin dikkat çektiğini ama geride bıraktığımız kış sezonunda bu noktada bir eksiklik olduğunu söyleyebiliriz. İşte bu boşluğu iyi gören Fox TV, yeni bir Karadeniz dizisi yapmak için NTC Medya ile anlaştı.

Fox TV için Tozluyaka isimli gençlik dizisini de yapmakta olan NTC Medya, Eylül ayında başlayacak kış dönemi için kanal yönetimi ile yeni bir anlaşma daha sağladı.

Fox TV’nin yeni sezonda da birbiri ardına diziler ortaya çıkartacağını ve iyi reyting getirmeyenleri de 5-6 bölüm içinde yayından kaldıracağını artık izleyiciler iyi biliyor. Bu nedenle de izleyicilerin Fox TV ekranında yayınlanan her diziye biraz daha mesafeli yaklaştığını görmekteyiz.

Ancak konu Karadeniz odaklı bir dizi olunca ve içinde eğlence, dram ve durum komedisini iç içe taşıyınca da ortaya çok başarılı işler çıktığını herkes iyi biliyor.

Örneğin komediyi öne çıkartan, içindeki durum komedisi ile izleyicileri kendisine çeken, ama dramın etkisini de taşıyan Kuzey Yıldızı çok başarılı bir örnek olmuştu.

Keşke Aslıhan Güner başrolde olsa! Fox TV eksikliği gördü yeni Karadeniz dizisi yolda! 7

Fox TV’nin de benzer bir proje ile yeni sezonda izleyicileri kendisine çekme hedefi var. Asiye isimli yeni dizi için çalışmalar devam ediyor.

Hem senaryo çalışmaları süren hem çekim mekanları için incelemeler yapılan Asiye dizisi için oyuncu seçimlerine de başlandı.

Asiye bir Karadeniz kızı ve 30’lu yaşlarında olacak. Bu karakteri kimin canlandıracağı şimdiden merak konusu oldu. Tabii ki akıllara gelen ilk isim de Kuzey Yıldızı’nda da çok başarılı olan Aslıhan Güner…

Güçlü ve özel bir kadın olan Asiye’yi canlandıracak olan oyuncu aslında dizinin başarısını da fazlasıyla etkileyecek.