Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay, Kuş Uçuşu dizisiyle ilgili sürprizi ilk kez açıkladı!

Birce Akalay, Kuş Uçuşu dizisiyle ilgili sürprizi ilk kez açıkladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şu sıralar en çok konuşulan oyuncular arasında geliyor Birce Akalay. Geçtiğimiz yıl çekimleri yapılan ve 3 Haziran’da yayınlanan Netflix’in Kuş Uçuşu dizisindeki oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Akalay, ayrıca Mezarlık dizisinin de yayınlanması ile birlikte gündemden düşmüyor.

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Miray Daner ile paylaştığı Kuş Uçuşu dizisindeki Lale Kıran isimli deneyimli bir gazeteciye hayat vermişti oyuncu. Dizi, Netflix aboneleri tarafından çok beğenildi. O kadar ki Birce Akalay bile bu derece bir beğeniyi beklemediğini itiraf etmekte.

Netflix’in aynı anda iki dizisinde yer alan oyuncu, doğal olarak magazin gündeminde de sık sık yer almakta şu sıralar. Mezarlık dizisinin de kısa bir süre önce yayınlanmasıyla birlikte Birce Akalay, oyunculuğunu ön plana çıkardığı iki ayrı dizisiyle izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Bu arada Kuş Uçuşu dizisinin çok konuşulmasının ardından sadece Türkiye’de değil, başka ülkelerde de beğeni toplaması, oyuncuyu da şaşırtmış. Birce Akalay, tahminlerinin ötesinde bir sonuç alındığını ifade ederken durumdan duyduğu memnuniyeti de ifade ediyor.

Dizinin bu başarısının ardından izleyenlerden ‘2. sezon da çekilir mi?” soruları gelmeye başlamıştı. Bu sorunun yanıtını da Birce Akalay vermiş oldu! Akalay, bir süre önce Oktay Kaynarca’nın, aynı zamanda ortağı olduğu yapım firmasının Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden teklif aldığı konuşulmuştu. Akalay’ın bu teklife henüz bir yanıt verip vermediği merak ediliyordu.

Birce Akalay, öncelikli olarak Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizilerinin devamlarının çekimlerinin olabileceği ve bu nedenle de önceliğini bu dizilere vereceğini belirtti.

Kuş Uçuşu’nun aldığı beğeni sonrasında memnuniyet yaşayan oyuncu, dizinin ikinci sezonunun kendisi için öncelikli proje olacağını duyurarak da şu anda başka bir projeyle anlaşma yapmak istemediğini açıkladı.

Böylece dizinin ikinci sezonunun da çekilecek olması ihtimalini ortaya koyan Birce Akalay, Kuş Uçuşu’nu beğenenlere de ilk elden müjdeyi vermiş oldu. Henüz konuyla ilgili bir açıklama ve planlama yok ancak beklentiler dizinin ikinci sezonunun da çekileceği yönünde. Birce Akalay’ın da başka projelere ‘evet’ demeden önce beklemesi, ikinci sezon için oluşan tahminleri de kuvvetlendirdi.

Mezarlık dizisi de 4 bölümden oluşan film serisi aslında Birce Akalay, Olgun Toker ile başrolünde oynadığı dizide, kadın cinayetlerini araştıran bir başkomiseri oynuyor.

Birce Akalay ile Oktay Kaynarca ikilisinin yeni dizide buluşması için şans hala var! 41

Dijitalin yanı sıra televizyonda da olmayı isteyen Birce Akalay,kış sezonunda ekranda yer almaktan yana. Ancak Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonu için onayın çıkması ve çekim planının yapılmasından sonra Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine yanıt verebileceği anlaşılıyor.

Bu arada verdiği röportajda oyuncu, Kuş Uçuşu’na olan ilgi için
“Başarılı olacağını biliyordum ama bu kadar dünya çapında beğenileceğini, bu kadar tepkilerin güzel olacağını tahmin etmiyordum, ön göremiyordum. Başarılı olacağına inandığım bazı ülkeler vardı. Tahminlerim vardı, bu kadar sevileceğini hiç düşünmezdim.” açıklamasını yapıyor.

Akalay, “Kuş Uçuşu’nun ikinci sezonu olabileceğine dair güzel şeyler duyuyoruz. Onun için önceliğim o, yakın zamanda belli olur. Oradan çıkacak karara göre de televizyonda da ne yapabileceğime bakacağım. Ben de özledim televizyon seyircisini, ekranda olmayı. Ama şu anda önceliğim Kuş Uçuşu diyebilirim” diye konuştu.

Röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…