Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisini bekleyenler için TRT1’den yeni karar!

Gönül Dağı dizisini bekleyenler için TRT1’den yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi ilk 2 bölümü ile çok beğenildi. TRT1’de Cumartesi akşamları Kalk Gidelim’in yerine başlayan dizinin başrolünde Berk Atan ile Gülsim Ali bulunuyor… İki oyuncunun güçlü enerjisi ve birbirlerine uyumlu halleri çok dikkat çekti. Dizinin beğenilen 2. bölümünden sonra geçtiğimiz Cumartesi günü 3. bölümü bekleyen hayranlar ekranda görememişti.

TRT1, Gönül Dağı dizisinin yayınını iptal etti. İzmir’i etkileyen deprem felaketinin ardından eğlenceli bir yapım ekrana getirmek istemeyen TRT1, yayın akışından diziyi çıkartmıştı. Dizinin bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği de merak konusu oldu. 7 Kasım Cumartesi akşamı TRT1’in yayın akışında Gönül Dağı dizisinin 3. bölümünün yayınlanacağı yer alıyor.

Dizinin hayranları da merakla yeni bölümü beklemeye başladı. Gönül Dağı 3. bölümden görüntüler de sosyal medyada paylaşılmaya devam ediyor. Taner’e bir kız bulma yarışı başladı. Taner’in gönlü ise Dilek’ten başkasını görecek gibi değil.

Gönül Dağı dizisine 3.bölümden itibaren yeni bir oyuncu da katılıyor. Serdar karakteriyle izleyeceğimiz Utku Ateş, Dilek’in nişanlısı olarak ekranda yer alacak. Serdar ve Taner’in karşı karşıya geleceği sahneler ise merakla bekleniyor…

Gönül Dağı dizisini bekleyenler için TRT1'den yeni karar! 7

Taner’in hayatı Serdar ile çok daha zor bir hal alacak. Serdar, aslında Dilek’e takıntılı bir aşk besliyor. Utku Ateş, karakterin detaylarını şöyle anlattı:

“Serdar avukat bir babanın tek oğlu. Herkes gibi onun da travmaları var. Onu, hayallerine ve başarmak istediklerine bağlayan en önemli unsur ise Dilek… Dilek’i kimsenin anlayamayacağı kadar büyük bir aşkla seviyor. Onu kaybetmemek için her şeyi göze alabilir. Taner’in hayatı, Serdar’ın varlığıyla çok daha zor bir hale gelecek…”

“Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek
senaryolaştırılan Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın üstleniyor.

Dizide, sanat dünyasının usta isimleri de rol alıyor: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün.