Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisini bırakan Gülsim Ali İlhan’ın yeni dizi tercihi çok şaşırttı!

Gönül Dağı dizisini bırakan Gülsim Ali İlhan’ın yeni dizi tercihi çok şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gülsim Ali İlhan, canlandırdığı Dilek karakteri ile Gönül Dağı dizisinde izleyicilerin çok sevdiği isimlerin başında geliyordu. Berk Atan ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, diziden ayrılmak isteyince de ikinci sezon finalinde karakterin ölümü izleyenleri derinden etkiledi. Dilek karakteri artık dizide yok ama gönüllerde ve Taner karakterinin yüreğinin içinde yaşıyor.

Tabii ki birçok izleyici Dilek karakterinin neden hikayeden çıktığını bilmiyor. Gülsim Ali İlhan’ın şehir dışında çalışmaktan yorulduğu ve İstanbul’daki hayatını özlediği için bu kararı kendisinin aldığı yönünde bilgiler var. Ancak Gönül Dağı dizisi hayranları oyuncunun hikayeden çıkmasından pek de memnun kalmadı.

Gülsim Ali İlhan’a yapımcılar büyük ilgi gösterdi ve bu süreçte kendisine birçok teklif yapıldı. Oyuncunun tercihi ise yine TRT1 oldu. Bu sefer Avcı isimli aksiyon dizisinde Gülsim Ali İlhan’ı çok farklı bir karakterde izleyeceksiniz.

Gönül Dağı dizisini bırakan Gülsim Ali İlhan'ın yeni dizi tercihi çok şaşırttı! 8

Gönül Dağı dizisinde sevecen ve naif bir karakterden sonra yine aynı ekranda oyuncunun daha sert bir kadın karakteri ile hayranlarının karşısına çıkması bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki etkili performansı ile hala akıllarda yer alan Uğur Güneş’in erkek başrol olarak yer aldığı Avcı dizisini, Kuruluş Osman’ı da çeken Bozdağ Film yapıyor.

Çok iddialı bir hikaye olması beklenen Avcı dizisi asker ve polis odaklı, aksiyon dolu bir yapım olarak öne çıkacak gibi gözüküyor.

Avcı dizisinde ‘Hakan’ isimli karakterde izleyeceğimiz Uğur Güneş, devleti için mücadele eden, düşmana karşı sahada savaşan kahramanlardan birisi olarak öne çıkacak.

Gönül Dağı dizisini bırakan Gülsim Ali İlhan'ın yeni dizi tercihi çok şaşırttı! 9

Türkiye’nin yakın döneminde yaşanan bazı olayların da bu dizide yer alacak olması ilgiyi artıracaktır. Bu olaylar arasında savunma sanayii kuruluşu Aselsan’ın mühendislerinin uçak kazasında ölümleri ile ilgili sahnelerin olacağı iddiası da dikkatleri çekti.

Gülsim Ali İlhan’ın yeni dizisinde nasıl bir karakterde yer alacağı konusunda bilgi bulunmazken, oyuncunun Gönül Dağı dizisinden çok farklı bir hikaye bütünlüğü olan, aksiyon odaklı bir yapımı tercih etmesi de oyuncunun farklı bir karakter canlandırma isteğinin bir sonucu gibi gözüküyor.