Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisini özleyenlere TRT1’den büyük müjde!

Gönül Dağı dizisini özleyenlere TRT1’den büyük müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son 2 sezondur Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisi, büyük bir başarı kazandı. Son dönemin en iyi reyting alan projelerinden birisi haline gelen dizinin çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yapılmaktadır. Dizi ekibi yaz arası verdi ama Kurban Bayramı için de yeni bir bölüm hazırlandı.

Gönül Dağı’nı özleyenler için 9 Temmuz Cumartesi günü ikinci bir bayram sevinci yaşatacak. Gülsim Ali İlhan’ın iki sezon Dilek karakteri ile yer aldığı diziden ayrılması ise hayranları çok üzdü. İkinci sezon finalinde ölen Dilek karakterinin hikayesi birçok izleyiciye göre yarım kaldı. Ancak oyuncunun ayrılığı kendisinin istediği de gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Gönül Dağı dizisi Dilek karakterinin ayrılığı nedeniyle ikinci sezona hüzünlü veda etti ama izleyiciler, bayram bölümünde neşeli anlara şahitlik edecek.

Gönül Dağı Kurban 2 ismiyle sinema filmi tanında yayınlanacak olan yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı. Geçen yıl da yine dizi yaz arasında yine özel bir bayram bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Bu sezon da bu yine bayramda izleyicilerle buluşacak olan dizi ekibi, bir kez daha sürpriz yapmış olacak.

Dilek karakterinin bu bölümde nasıl yansıtılacağı da merak konusu oldu. Kurban bayramı dolayısı ile ekrana gelecek olan bölümde Taner ve amcaoğulları kurban işine girecek. Bayrama özel bu yeni bölümde yağlı güreş organizasyonu da ilgi çekecektir.

Dizinin sinema versiyonu olarak yaz arasında izleyicilerin karşısına çıkacak olan Gönül Dağı dizisinin hayranları da ekibe bu fırsat için teşekkür eden paylaşımlar yapıyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, “Bu dizi çok başka, hayallerimiz, eğlencemiz, her şeyimiz. İyi ki varsın Gönül Dağı” yorumlarını görebilirsiniz.