Ana sayfa Sosyal Medya Erşan Kuneri’yi eleştirenlere bir yanıt da Cem Yılmaz’dan geldi!

Erşan Kuneri’yi eleştirenlere bir yanıt da Cem Yılmaz’dan geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri dizisi ünlü komedyen Cem Yılmaz için çok önemliydi. Çünkü bugüne kadar hep film çeken Yılmaz, ilk kez bir diziye imza atıyordu. Erşan Kuneri yayına girdikten sonra çok sert eleştiri yağmuruna tutuldu. Ancak bu eleştirilere rağmen Erşan Kuneri Netflix’in en çok izlenen Türkçe yapımı oldu. Cem Yılmaz da durum böyle olunca eleştirenlere yanıtını sosyal medya hesabı üzerinden verdi.

Cem Yılmaz’ın daha önce çektiği GORA ve Arif V 216’da yer alan bir karakterden esinlenerek çektiği Erşan Kuneri dizisi hakkında yapılan tüm eleştirilere rağmen Netflix’in en çok izlenen Türkçe yapımı oldu. Bu durum üzerine Cem Yılmaz Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

Cem Yılmaz paylaşımında Netflix’le yeni anlaşmalar yaptığını ve daha uzun süre bu platformda yer alacağını belirtti. Cem Yılmaz Erşan Kuneri’yi eleştirenlere de şöyle yanıt verdi: “Başta seyircilerimize,iş arkadaşlarıma uzun soluklu ortaklığımız için ⁦@netflixturkiye
⁩ ye teşekkür ederim. 2 büyük film ve yeni gösterilerimle uzun bir zaman Netflix deyim. ???? Erşan Kuneri Netflix’de tüm zamanlar en çok izlenen yerli yapım olmuş ???????? bundan olabilir :)”

Erşan Kuneri’nin ikinci sezonunun çekimlerine de yakında başlanacağı belirtiliyor. Ancak belli bir tarih verilmiyor. Yayınlanmasından sonra büyük tartışmalara yol açan Erşan Kuneri’nin ikinci sezonunun olum olmayacağı merak ediliyordu. Cem Yılmaz Twitter hesabından yaptığı esprili açıklamada; “Müjde! Erşan Kuneri 2. sezon haftaya hemen çekiyoruz. Salı günü yayındayız” ifadelerini kullanmıştı.

Cem Yılmaz’ın esprili bir dille yaptığı bu açıklaması sonrası dizinin 2. sezonunun geleceğine dair ümitler artmıştı. Müjdeli haber, dizinin oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu’ndan geldi. Kaygılaroğlu final yapan dizisi Üç Kuruş’un veda gecesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada Erşan Kuneri’nin ikinci sezonunun çekileceğini açıklamıştı.

Her bölümünde ayrı bir hikayenin işlendiği Erşan Kuneri sekiz bölümden oluşuyor. Erşan Kuneri dizisinde Cem Yılmaz’ın yanı sıra Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak gibi hepsi birbirinden başarılı ve sevilen isimler yer alıyor.