Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinin 127. yeni bölümünde hem eğlence hem de hüzün bir arada olacak!

Gönül Dağı dizisinin 127. yeni bölümünde hem eğlence hem de hüzün bir arada olacak!

tarafından ker_def

Tam 4 sezondur TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kıran Gönül Dağı, her hafta izleyicilerin buluşma noktası olmaya devam ediyor.

17 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak 127. Bölümde de heyecan, eğlence ve hüzün rüzgarları esecek. Gedelli kasabasının mucitleri maceradan maceraya koşarken, kahramanlarımız yeni başarılara imza atacak.

RAMAZAN’IN BULDUĞU KİTAPTA NELER VAR?

Evini geçindirmek ve borçları ödemek için baca temizliği yapan Ramazan’ı Asuman ve kasaba halkı desteklemektedir. Dişçi Musa’nın evinin bacasını temizlemeye giden Ramazan burada bir kitap bulur. Kitapta neler yazmaktadır? Kimin anıları vardır yeni bölümde seyredeceğiz.

MEVSİM’İN TRAJİK HİKAYESİ…

Selma’nın arkadaşı, müzik öğretmeni Mevsim, Seyfettin’in ilgisi karşısında geçmişe doğru nostaljik bir yolculuğa çıkar. Geçmişte yaşadığı hüzünlü olaylar yüzünden insanlara özellikle erkeklere karşı güveni sarsılan Mevsim, Seyfettin’in duygularına nasıl karşılık verecek? Gedelli’de yeni bir aşk filizlenecek mi? Filiz’den sonra Seyfettin de karşılıksız bir aşkın kurbanı mı olacak Gönül Dağı’nın 127. Bölümünde izleyeceğiz.

ERKAN, İREM’LE BULUŞTUĞUNDA NE YAPACAK?

Kendisine yıllardır aşık olduğunu öğrendiği Filiz’in uzaklaşması için liseden arkadaşı İrem’le görüşmeyi kabul eden Erkan, genç kızla görüştüğünde ne yapacak? Gönül Dağı’nın 127. Bölümünde seyredeceğiz.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.