Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinin 129. yeni bölümünde Taner’in deprem projesi merak ediliyor!

Gönül Dağı dizisinin 129. yeni bölümünde Taner’in deprem projesi merak ediliyor!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan ve reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın 129. Bölümü, 2 Mart Cumartesi akşamı saat 20:00’de ekranlara geliyor. Dizi 4 sezondur ekranda yer alıyor çok başarılı reytingler almaya devam ediyor. Dizinin 129. bölümü yine heyecanlı geçecek.

Dizinin yeni bölümünde 4 sorunun cevabı merakla bekleniyor. Amcaoğulları, Ciritçi Abdullah’la Birlikte Bülbül Divanesi’ni Arıyor… Taner, Deprem Projesini Nasıl Geliştirecek? Asuman’ın Öğrencisi Türkü Yarışmasına Katılabilecek mi? Erkan ve Filiz, İlk Buluşmalarında Kimlerle Karşılaşacak?

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisinin 129. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar ise şöyle:

“Taner, Ramazan ve Veysel, Ciritçi ile birlikte Bülbül Divanesi’ni aramaya başlar. Taner’in aklına deprem projesiyle ilgili ne gelecektir?

Asuman’ın öğrencisi türkü yarışmasına katılmak ister. Öğrencisine yardım edebilmek için Asuman ne yapacaktır?

Erkan ve Filiz’in ilk buluşması gerçekleşecektir. Bir süre herkesten ilişkilerini gizlemeye karar veren ikili buluşma sırasında kimlerle karşılaşacaktır?”

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.