Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinin üç oyuncusu bakın en çok hangi sahnelerde zorlanmışlar?

Gönül Dağı dizisinin üç oyuncusu bakın en çok hangi sahnelerde zorlanmışlar?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, Anadolu’nun bozkırında yaşayan insanların naif hayatlarına dokunan bir hikaye olarak çok sevildi. İki sezondur ekranda olan dizi, Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor. Dizi, bölgenin sert kış koşullarında çekilirken, oyuncular da kimi zaman zor anlar yaşıyor. Ancak tabii duygusal ağırlığı yüksek sahneler de kimi zaman oyuncuları yoruyor.

Dizinin sezon finali geçtiğimiz haftalarda ekrana gelmiş ve izleyenleri hem çok şaşırtan hem de çok üzen bir gelişme yaşanmıştı. Dizinin çok sevilen karakteri Dilek hayatını kaybederken, Gülsüm Ali İlhan’ın da diziden ayrılması gündeme gelmişti.

Gülsüm Ali İlhan, diziden kendi isteğiyle ayrıldığı ile ilgili iddialarla gündeme geldi. İstanbul’a dönen oyuncuya bir etkinlikte bu konu sorulduğunda, oynadığı karakterin hikayesinin bittiğini belirtmişti.

Gönül Dağı dizisinin üç oyuncusu bakın en çok hangi sahnelerde zorlanmışlar? 9

Diziden Dilek gitse de başrolde yer alan diğer isim Berk Atan yeni sezonda da olacak. Yine dizinin üç sevilen karakterine hayat veren Cihat Süvarioğlu ile Semih Ertürk de devam edecek isimler arasında. Üç başarılı oyuncu, TRT’in youtube hesabından paylaşılan röportajlarında dizinin çekimleri sırasında en çok zorlandıkları sahneleri aktardılar.

Başrolü paylaştığı Gülsüm Ali İlhan’ın diziden ayrılmasının ardından Berk Atan, o son sahnede çok zorlandığını saklamadı. Oyuncu, o anları büyük bir duygusallık içinde canlandırdığını anlatıyor. Berk Atan, o anları şöyle aktarıyor: “Benim son bölümdeki Dilek’in ölüm haberini aldığım sahne oldu. Aslında zor bir sahneydi. Sonuçta hamile olan karısını kaybetmesi her insan için hakikaten bir yıkım etkisi yaratır.”

Gönül Dağı dizisinin üç oyuncusu bakın en çok hangi sahnelerde zorlanmışlar? 10

Cihat Süvarioğlu ise dizi boyunca genel olarak rol aldığı sahnelerde çok zorlanmadığını, fakat Eskişehir’in kış aylarında çetin geçen kış koşullarına dikkat çekerek bazı aksilikler yaşadığını da belirtmekte. Süvarioğlu, Hazal ile ayrılık sahnesinde havanın çok soğuk olduğunu ve hazırlanamadığını, oynamakta zorlandığını dile getirerek “Duygusal olarak hazırlanmadım zaten. Hazırlansam da bir şey çıkartamadığımı gibi hissettim. En çok zorlandığım sahne oydu. Soğuktan oynayamadım” dedi.

Gönül Dağı dizisinin üç oyuncusu bakın en çok hangi sahnelerde zorlanmışlar? 11

Semih Ertürk ise dizideki aile meclisi sahnesinin çok uzun sürdüğünü ve bu sahnede zorlandığını itiraf etti. İşte üç sevilen oyuncunun eğlenceli röportajları…