Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingi boşver, hayale bak! İlhan Şen ve Deniz Işın, Sevmek Zamanı dizisinden çok umutlular!

Reytingi boşver, hayale bak! İlhan Şen ve Deniz Işın, Sevmek Zamanı dizisinden çok umutlular!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonunda ekranlar renklenmeye başladı. Romantik komedi ağırlıklı diziler birer birer yayınlanmakta. Bir süredir çekimleri başlayan atv’nin Sevmek Zamanı dizisi de özellikle İlhan Şen ve Deniz Işın hayranları tarafından merakla bekleniyordu. İkilinin fotoğrafları yayınlanmaya başladığında, ikili olarak da izleyiciden olumlu tepki almışlardı.

Sevmek Zamanı dizisi, Pazartesi akşamı ikinci bölümüyle ekrana geldi. Geçtiğimiz yaz Burcu Özberk ile Aşk Mantık İntikam dizisinde rol alan İlhan Şen, romantik komedi jönü olarak büyük beğeni toplamıştı. Dizisi final yapan oyuncu, fazla ara vermeden yaz aylarında yeniden ekrana gelmeye başladı. Bu kez yeni partneri Deniz Işın ile de yakıştırılmakta.

Reytingleri beklentilerin altında gelse de oyuncular dizilerinden umutlu. Henüz iki bölümde dizinin gidişatının belirlenmesi zor ama İlhan Şen ve Deniz Işın, projede severek rol aldıklarını, çok heyecanlı olduklarını da belirtiyorlar.

Reytingi boşver, hayale bak! İlhan Şen ve Deniz Işın, Sevmek Zamanı dizisinden çok umutlular! 8

İlhan Şen, Sevmek Zamanı dizisinin hikayesine inandığını belirterek heyecanını aktaran oyuncu, reytinglere çok da takılmadığını göstermekte. Henüz iki bölümü yayınlanan dizi için düşüncelerini şöyle ifade ediyor İlhan Şen: “Biz bir hayal kurduk hep beraber. O hayal yavaş yavaş şekillendi, bu hayale geldi. Umarız seyircimiz de aynı hayale bizim kadar inanır. Bütün arkadaşlarımı tebrik ederim. Harikulade bir iş çıkarmışlar.”

Dizide Kağan karakterini canlandıran İlhan Şen ile Firuze olarak izlediğimiz Deniz Işın’ın ekran uyumu beğeni topluyor. İki oyuncu, çift olarak izleyiciden olumlu geri dönüşler alıyor ve sosyal medyada çok konuşuluyorlar.

Reytingi boşver, hayale bak! İlhan Şen ve Deniz Işın, Sevmek Zamanı dizisinden çok umutlular! 9

Deniz Işın da yeni dizisi Sevmek Zamanı için partneri İlhan Şen gibi son derece heyecanlı. Oyuncu, “Kendimi iyi hissediyorum. Çok heyecanlıyım. Gerisi artık izleyenlerin takdirine kalmış. İzledik, inşallah beğenilmiştir, sevilmiştir” diyerek düşüncelerini ifade etmekte.

Deniz Işın, özellikle lise sahnelerinden çok etkilendiğini ve o anlarda büyük üzüntü yaşadığını da saklamıyor. Dizinin bir başka ismi Serenay Aktaş da uzun süre sonra ekrana dönüş yaptığı dizide herkesin çok iyi bir iş çıkardığı görüşünü paylaşarak “İnsan gerçekten yaptığı işi izleyince çok daha mutlu oluyor. Çok güzel bir iş çıkartmışız, umarız seyirciye ulaşır” diye konuştu.