Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in nişan pastasını gördünüz mü? Asıl sürpriz videodaydı!

Demet Özdemir’in nişan pastasını gördünüz mü? Asıl sürpriz videodaydı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşağın popüler oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, bu kez özel hayatı ile gündemde. Oyuncu, No:309 dizisindeki başarısının ardından Erkenci Kuş ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaşamıştı. Ardından Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle dram türündeki başarısını da gözler önüne serdi. Son olarak Netflix için çekilen Aşk Taktikleri dizisinde de beğeni topladı.

Özdemir, şu sıralar merakla beklenen Disney Plus’ın Dünyayla Benim Aramda dizisinde de Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile başrolde. Bu kez izleyenlerin kendisini çok farklı bir şekilde göreceğini söyleyen oyuncu, İlkin karakterine hayat veriyor.

Demet Özdemir’in dizileri ve filmleri kadar özel hayatı da merak ediliyor şu sıralar. Zira bir süredir aşk yaşadığı oyuncu-müzisyen sevgilisi Oğuzhan Koç ile evliliğe doğru ilerlemekte. Oğuzhan Koç, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Özdemir’e evlilik teklif etmiş ve ‘evet’ yanıtını almıştı.

Demet Özdemir'in nişan pastasını gördünüz mü? Asıl sürpriz videodaydı! 12

Çiftin bu yaz evlenecekleri bir süre önce belli olmuştu. Ancak Demet Özdemir’in yoğun çekim süreci nedeniyle çift, düğünlerini planlamakta biraz zorlandılar. Zaman zaman röportajlarında bu duruma da dikkat çekiyordu Demet Özdemir.

Nihayet Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimlerinin bitmesinden bir kaç gün sonra Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’den güzel bir sürpriz geldi. Bu yaz evlenmeleri beklenen ikili, önce nişan töreni düzenlediler. Törende sırtı açık, uzun, balık model bir elbise giyen Demet Özdemir, kıyafetiyle çok beğenildi.
Demet Özdemir'in nişan pastasını gördünüz mü? Asıl sürpriz videodaydı! 13

Geçtiğimiz haftasonu aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlanan ünlü çiftin yüzüklerini Oğuzhan Koç’un babası Bahattin Koç takarken, Özdemir ve Koç’a nişan törenlerinde sadece yakın çevresi eşlik etti.

Demet Özdemir'in nişan pastasını gördünüz mü? Asıl sürpriz videodaydı! 14

Törende ayrıca No:209 dizisinde Demet Özdemir’in annesini oynayan ve o günden beri de dostluk bağları hiç kopmayan Sumru Yavrucuk da çifti yalnız bırakmadı. Oğuzhan Koç’un yakın arkadaşları İbrahim Büyükak, Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler de nişan törenine katılanlar arasındaydı. After party’de ise çifti aralarında Fatma Topbaş, Saadet Özsırkıntı, Acun Ilıcalı gibi isimler de yalnız bırakmadı.

Demet Özdemir'in nişan pastasını gördünüz mü? Asıl sürpriz videodaydı! 15

Kız isteme töreninde beyaz daha sade bir kıyafet seçmişti Demet Özdemir. Bu tür anlarda damadın kahvesine tuz koyma şakasını yaptığı da anlaşılan Demet Özdemir, esprili bir söylemle “Biraz bal koydum içine” derken, hayli heyecanlı olduğu görülen Oğuzhan Koç ise yüzünü ekşitmeden kahveyi içerek müstakbel eşine teşekkür ediyor.

İşte o anlar…

Demet Özdemir’in kahve faslından sonra yüzükler takılırken pembe uzun bir kıyafet giydiği, daha sonra ise after party için kısa mini beyaz bir elbise giydiği görülmekte yayınlanan videolarda.

Demet Özdemir'in nişan pastasını gördünüz mü? Asıl sürpriz videodaydı! 16

Bu arada Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin nişan pastası ile ilgili sürpriz ise herkesi şaşırttı. Zira ikilinin nişan pastalarını kendilerinin yaptıkları öğrenildi. Mutlu çift, hayatları boyunca unutamayacakları nişan törenlerinde pastalarını herkesin gözü önünde yaptılar.

Demet Özdemir'in nişan pastasını gördünüz mü? Asıl sürpriz videodaydı! 17

Birlikte malzemeleri tek tek koyan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un nişan pastalarını yaptıları anlar, hayli eğlenceli ve ilginç anlara sahne oldu. İşte o anlar…

Çiftin nişan töreninden görüntüler de sosyal medyada yayınlandı… Eğlencenin tavan yaptığı gecede Sumru Yavrucuk da çiftle dans edenler arasındaydı.