Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerine yeni bir rakip geldi!

Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerine yeni bir rakip geldi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yeni bir dizi başlıyor… Ağustos ayından bu yana çekimleri devam eden dizinin ilk bölümleri çok önceden tamamlandı. Ancak yayın günü olmadığı için beklemek durumunda kaldı.

Fox TV’nin düşük reytingler elde ettiği için yayından kaldırdığı Son Yaz dizisinin yerine Elkızı geçecek. Cumartesi akşamları Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerine rakip olacak Elkızı’nın performansı merakla bekleniyor. TRT1’in Gönül Dağı dizisi cumartesi rekabetinde bir numarada bulunuyor. Tüm kategorilerde çok iyi reytingler alan dizinin sadık bir izleyici kitlesi var. Kardeşlerim dizisi de özellikle tüm kişiler kategorisinde çok iyi pozisyonda ve geniş bir izleyici kitlesini peşinden sürüklüyor.

Elkızı dizisinin geçen sezondan gelen ve izleyici sadakati de yüksek olan bu iki dizi karşısındaki rekabeti hiç kolay olmayacak. Ancak dizinin bir avantajı var o da etkili bir dram projesi olması. Hikayesini iyi yansıtması durumunda Elkızı iyi reytingler alabilir.

Elkızı dizisi bir dram hikayesi. Küçük yaşından itibaren büyük zorlukla büyüyen Ezo, annesiz ve babasız olmanın tüm acılarını tadacak… Sevda Erginci’nin Ezo karakterini canlandıracağı dizide erkek başrol ise İsmail Ege Şaşmaz oldu.

Çekimleri Muğla’da devam eden NTC Medya imzalı FOX’un merakla beklenen yeni projesi Elkızı’nın yayın tarihi de belli oldu. 23 Ekim Cumartesi günü ilk bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan iddialı dizi, tanıtımları ile de seyirciden tam not aldı.

Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper.

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Elkızı’nın, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan otururken, dizinin senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor.