Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı ve Kızılcık Şerbeti dizileri bu sezon rakiplerini fena kıskandırıyor

Gönül Dağı ve Kızılcık Şerbeti dizileri bu sezon rakiplerini fena kıskandırıyor

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları Gönül Dağı dizisi TRT1 ekranında izleyicilerle buluşuyor ve dördüncü sezon çok başarılı şekilde devam ediyor. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimlerine devam edilmekte olan dizinin başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu bulunuyor.

4. sezonda da çok başarılı reytinglere imzasını atan, milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan Gönül Dağı dizisi 25 Kasım Cumartesi akşamı 115. bölümü ile yine geniş bir izleyici kitlesini etkiledi. Tüm izleyici kategorilerinde birincilik elde eden dizinin ABC1 grubunda çift haneli oranlara ulaştığı da görüldü. Zaman zaman Gönül Dağı dizisi reytinglerde çift haneye ulaşabilen bir yapım olarak sezonun en başarılı işlerinden birisi olmayı sürdürüyor.

Gönül Dağı ve Kızılcık Şerbeti dizileri bu sezon rakiplerini fena kıskandırıyor 7

Benzer bir durum Kızılcık Şerbeti dizisinde de yaşanıyor. Cuma akşamları Show TV ekranında yayınlanan dram dizisinde güçlü bir hikaye var ve izleyiciler de her hafta yeni sürprizler ile diziyi sadakatle takip ediyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin AB ve ABC1 gruplarında gün birincisi olduğunu ve zaman zaman da çift haneli oranlara ulaşabildiğini görmekteyiz.

Hem Gönül Dağı hem de Kızılcık Şerbeti dizisi için bu sezonun en iyi reytinglerini alan projeleri olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.