Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı’na öyle birisi geliyor ki, ateşi harlayacak, ortalığı karıştıracak!

Gönül Dağı’na öyle birisi geliyor ki, ateşi harlayacak, ortalığı karıştıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Gönül Dağı, geçtiğimiz hafta ekranda yerini alamamış ve izleyiciler de bu duruma çok üzülmüştü. Dizinin 11. yeni bölümünü 9 Ocak akşamı TRT1 ekranında izleyebileceksiniz.

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünü heyecanla bekleyen izleyicilere büyük bir sürpriz de var… Diziye yeni bir karakter katılacak. Ancak bu karakterin gelişi Ferdi Sancar’ın canlandırdığı Sefer karakteri ile Ecem Özkaya’nın hayat verdiği Zahide’nin arasında başlamak üzere olan aşkın tam da ortasına yerleşecek.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri devam eden Gönül Dağı dizisine yeni katılan oyuncunun Ruhi Sarı olduğu ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Zahide’nin eski eşi Fikret olarak diziye katılacak olan Ruhi Sarı, hikayede birçok şeyin de değişmesine neden olacak.

Usta oyuncu Ruhi Sarı’yı en son Öğretmen dizisinde Ziya ve Kırmızı Oda dizisinde de Sefer karakterleri ile izlemiştik. Sarı geçen yıl ayrıca Ramo dizisinde de Ceyhan karakterini hayat vermişti.

Gönül Dağı'na öyle birisi geliyor ki, ateşi harlayacak, ortalığı karıştıracak! 4

Sefer’in büyük aşkına yanıt verme niyetinde olan Zahide’nin tam da kendini ortaya koymaya hazırlandığı bir dönemde hikayeye Fikret’in gelişinin ikilinin arasına yeniden mesafe koymasına ve belki de daha birçok soruna yol açmasına neden olabilir.

Taner ve Dilek’in herkesi karşılarına alma pahasına aşklarına devam etme kararı vermesinin ardında, Zahide’de büyük bir sınavın ortasında kendini bulacak.

İşte Gönül Dağı dizisinin 9 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan 11.bölüm fragmanı: