Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde bakla ağızdan çıkacak, her şey alt üst olacak!

Kefaret dizisinde bakla ağızdan çıkacak, her şey alt üst olacak!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Kefaret, çok heyecanlı bir bölümle geliyor. Dizinin 8.yeni bölümü 10 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’de ekrandaki yerini alacak. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde sarsıcı gelişmeler yaşanacak.

Ahmet’in Cansu’nun kızı olabileceğinden şüphelendiğini geçtiğimiz bölüm görmüştük. Dizi izleyicileri DNA örneği için bir saç teli alıp almadığını da merak etmişti. Sinan da Cansu’nun Zeynep’in kızı olduğunu bilir ama bir türlü ona bunu nasıl söyleyeceğini bilemez. 8.bölümde Sinan’ın bir şekilde bunu Zeynep’e söylemesi bekleniyor. İnşallah bu konuyu fazla uzatmazlar diye de izleyiciler içinden geçirmeden edemiyor. Yeni bölümde Cansu konusunun öne çıkmasının yanı sıra Zeynep’e kalan miras konusunda da önemli gelişmeler yaşanacak.

Ahmet, Arzu’yu tedavi ederken karşılaştığı Cansu’nun kendi kızı olabileceğinden kuşkulanmaya başlar. Münevver, Sinan’a araba alma bahanesiyle Kadir’le hoş bir gün geçirir. Ancak Sinan kendisine danışılmadan alınan bu arabaya tepki gösterecektir.

Meltem, Ahmet’in evlenir evlenmez kendisini başından atmasının faturasını Zeynep’e keser ve aralarında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Sinan, Arzu ve Mehmet’in Cansu konusunda yalan söylediklerini ve Cansu’nun gerçekten Zeynep’in kızı olduğunu bilmekte ancak bunu Zeynep’e nasıl söyleyeceğini bilememektedir.

Sabri’nin Elif’i kaçırdığını itiraf ederek kızını ve büyük bir serveti Zeynep’e bıraktığı haberi basına düşer. Bu haberin Ahmet tarafından öğrenilmesinin sonuçları Zeynep için çok ağır olacaktır.