Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde absürtlükler bitmiyor, öyle bir şey olacak ki yandın sen Yıldız!

Yasak Elma dizisinde absürtlükler bitmiyor, öyle bir şey olacak ki yandın sen Yıldız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 4. sezonu ile yoluna devam eden Yasak Elma dizisinde yaşanan ilginç olaylara yenilerinin eklenmesi hiç kimse için şaşırtıcı değil. Ancak senaristlerin Yıldız karakteri ile bir sorunu mu var bilinmez. Zira, Yıldız’a mutlu olmak adeta haram… Dizinin en çok reyting getiren unsuru olan Yıldız için yeni hayal kırıklıklarının kapısı aralanıyor.

Eda Ece’nin başarıyla canlandırdığı Yıldız karakteri, ikinci sezonun ardından karikatürize bir karaktere dönüşmeye başlamış ve kendi kendisini eleştiren bir yapım olarak öne çıkan Yasak Elma dizisi, bu konseptiyle de reyting üstüne reyting katmıştı.3. sezondaki büyük başarının altında Yıldız karakterinin dönüşümü vardı.

Hikaye iyice absürt bir hale dönüştü ve 4. sezonda da aynı konsept devam ediyor. İlginç olayların yanı sıra, gerçek hayatta “bu kadar da olmaz” dedirtecek konular Yasak Elma için sıradan haline geldi… Yalan Rüzgarı gibi bir dizi olarak öne çıkan Yasak Elma’nın bu hali de izleyicileri güldürüyor ve ekranda kalması da aslında bu ters köşe absürtlükler sayesinde oluyor.

Ender ve Şahika’nın da abartılı tavırlarının Yıldız’ın yanına eklenmesi ile Yasak Elma dizisinin dramdan komediye geçişine bir süredir zaten izleyici tanık olmakta. Entreresan kişilikleri barındıran diziye yeni katılan Berk Oktay, Çağatay olarak izleyicilerde umut ışığı yakmıştı.

Yasak Elma dizisinde absürtlükler bitmiyor, öyle bir şey olacak ki yandın sen Yıldız! 7

Yıldız ile Çağatay arasında yaşananlardan sonra izleyiciler saf ve temiz bir aşkın başladığını düşünmüş olabilir. Ancak olayların farklı gelişeceği ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Yıldız’ın Çağatay ile de şansı tutmuyor. Doğru adamı bulduğunu sanan ve onunla evlenen Yıldız için işler tersine dönecek. “Bu kadar çabuk mu” diyenler çok olacak ama, Yasak Elma senaristleri absürtlükleri sürdürmez ise reytingler düşer.

Çağatay ve Yıldız’ın arası bozulacak. Ancak Yıldız’ın bu durumda yine kendisini sıyıracak yollar bulacağı da kesin… Bakalım Çağatay ile Yıldız’ın arasına neler girecek, bay doğru bay yanlışa mı dönüşecek…