Ana sayfa Sosyal Medya Gönül filmine yorumlar gösteriyor ki hayranları Şevval Sam’ı farklı bir rolde görmeyi çok özlemiş!

Gönül filmine yorumlar gösteriyor ki hayranları Şevval Sam’ı farklı bir rolde görmeyi çok özlemiş!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil’i başrollerde buluşturan ve izleyicileri büyülü bir aşk hikayesine taşıyan Gönül filmi 10 Ağustos’ta Netflix’te gösterime girdi. Filmde rol alan önemli isimlerden biri de Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam’dı. Filme yapılan yorumlar hayranlarının Şevval Sam’ı farklı bir rolde görmeyi ne kadar özlediğini gösterdi.

Çekimleri geçen sene Antalya’da yapılan Gönül filminde Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil’in yanı sıra aralarında Bülent Emin Yarar, Ali Seçkiner, Selim Bayraktar, Şevval Sam gibi usta isimlerin yer aldığı bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Filmin en dikkat çeken oyuncusu ise Şevval Sam oldu.

Gönül filmine yorumlar gösteriyor ki hayranları Şevval Sam’ı farklı bir rolde görmeyi çok özlemiş! 7

Usta oyuncu Şevval Sam, tam beş sezondur devam eden Fox TV dizisi Yasak Elma’da rol alıyor. Dizinin eylül ayında başlayancak altıncı sezonunda da rol alacak olan Şevval Sam burada son derece süslü ve iddialı bir karakter olan Ender’i canlandırıyor.

Beş yıldır Ender karakterini canlandıran Şevval Sam izleyicinin gözünde bu rolle o kadar özdeşleşti ki başarılı oyuncunun Gönül filmindeki karakteri herkesi şaşırttı. Çünkü Şevval Sam, Gönül filminde bir çingene kadını canlandırıyor. Yani Yasak Elma’daki Ender’le tamamen zıt bir karakter.

İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Gönül filminde Şevval Sam’ın canlandırdığı karakteri görünce, başarılı oyuncuyu farklı bir rolde izlemeyi ne kadar özlediklerini fark ettiklerini dile getirdi. Şevval Sam’ın Gönül’de mükemmel bir oyunculuk sergilediğine dikkat çeken hayranları, oyuncunun performansına şapka çıkardı.

Sıra dışı bir aşk hikayesini anlatan ve BKM Film’den Necati Akpınar ve Faruk Özterten’in yapımcılığında çekilen Gönül isimli filmde hikaye bir köyde geçiyor. Bu köyde insanlar müzik yoluyla birbirleriyle iletişim kuruyorlar. Masalsı bir hikayeye sahip Gönül filminde bir yasak aşk anlatılıyor.