Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Ünalmış ekrana güçlü döndü, Gülcemal dizisinin hikayesi çok derin!

Murat Ünalmış ekrana güçlü döndü, Gülcemal dizisinin hikayesi çok derin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülcemal dizisi ikinci bölümü ile perşembe akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu. Dizinin başrollerinde Melis Sezen ile Murat Ünalmış bulunuyor. Dizi, güçlü bir hikaye ile perşembe akşamlarının alternatif yapımlarından birisi oldu.

Dizinin hikayesi ilk başlarda Gülcemal ile Deva karakterlerinin sert karşılaşması ile gerçekleşti ama zaman içinde hikaye derinleşecek ve ortaya bambaşka bir manzara çıkacak. 3 sezon Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir karakterini canlandıran Murat Ünalmış, yeni dizisinde de sert bir erkek karakteri ile hayranlarının karşısına çıktı.

Gülcemal karakteri ile ilgili bilgiler veren oyuncu, korkunç gibi gözüken karakterin aslında dışarıya kendisini böyle göstererek korunmaya çalıştığını söyledi.

Murat Ünalmış, günümüz dünyasında da insanların başkalarından zarar görmemek adına sert bir karakter görüntüsü ile kendisini kabul ettirmeye çalışmasının da sebebinin korunma duygusu olduğunu anlattı.

Ünlü oyuncu, dizideki Gülcemal karakteri hakkında şu bilgileri verdi: “Sevgisiz büyümüş. Bir kız kardeşi var. Gülcemal ve Gülendam. Aslında gül metaforunu kullanıyoruz burada. İsmi Gülcemal ve metaforik de bir manası var. Kendisini kapatmış , aslında bir Kont Drakula hikayesi gibi. Şatosunu kendisini kapatmış bir adamın, Gülcemal’in ne zaman görüleceğini bu işte anlatıyoruz.”

Murat Ünalmış ekrana güçlü döndü, Gülcemal dizisinin hikayesi çok derin! 7

Birçok izleyici dizinin hikayesinde Melis Sezen’in canlandırdığı Deva karakterinin, Gülcemal’i yumuşatacağını ve kalbini sevgiyle dolduracağını hissediyor.

Murat Ünalmış da aslında karakterin iç dünyasının farklı olduğunu ve hikayenin de bu dönüşüm süreci üzerine kurgulanacağını sözleriyle açık ediyor.

İşte oyuncunun dizideki karakterine bakışıyla ilgili sözleri:

“Korkunç bir adam değil aslında, korkunç görünüyor. Aslında bunu biraz da bilerek yapıyor. İnsanlardan korunma yöntemleri diyebiliriz. Gerçek insanların da hayatta başvurduğu yöntemlerden birisidir. Sizi çok iyi tanıyıp zarar vereceklerine, biraz farklı tanıyım uzak kalmaları daha iyidir diye düşünen bir karakter. O yüzden kendisini kapatmış. Dışarıdan da hakikaten sert.”

Gülcemal dizisiyle birlikte Fox TV ekranlarında güçlü bir dram dizisi başlamış oldu. Dizi hayranları da hikayeyi beğendiklerini belirten çok sayıda yorum ile sosyal medyada desteklerini ortaya koymaya devam ediyor.