Ana sayfa Dizi Haberleri Görünen o ki, Darmaduman dizisine çok yazık olacak!

Görünen o ki, Darmaduman dizisine çok yazık olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım gibi sektörün en deneyimli firması tarafından hazırlanan Darmaduman isimli gençlik dizisinin düşük gelen reytingleri ile birlikte belirsizlik sürecine girildi. Senaryosunu Damla Serim’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu dizinin çok etkili bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Ali Önsöz, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun gibi isimlerin öne çıktığı dizi önce perşembe akşamları başladı ama geçen haftadan itibaren cumartesi günleri yayınlanmaya başlandı.

Darmaduman dizisinin gün değiştirmesinin de reytinglere olumlu yansımadığını geçen hafta gördük. Dizinin hikayesi bir gençlik dizisinde olması gereken her şeyi barındırıyor. Heyecan ve merak unsurlarının yanı sıra, oyuncuların kalitesi de tartışılmaz. Bir de yıllar önce başarı kazanmış Amerikan dizisi Beverly Hills uyarlaması olması dikkat çeken bir nokta.

Görünen o ki, Darmaduman dizisine çok yazık olacak! 7

Tüm bu olumlu yansımalara rağmen Darmaduman dizisi şimdiye kadar yayınlanan 4 bölümde de iyi reytingler alamadı, izleyici ilgisi sınırlı kaldı. Dizi için birkaç haftalık sıkıntılı bir süreç yaşanacak gibi gözüküyor. Özellikle televizyon kanalları Aralık ayında iyi gitmeyen projelerini bitirmeyi ve Ocak ayı ile birlikte yeni dizilerle yola devam etmeyi tercih etmişti.

Aralık ayına yaklaşılırken, Fox TV’nin de Darmaduman konusunda karar vermesi gerekecek. Bilinen gerçek ise şu, birbiri ardına diziler yaptıran Fox TV, yeni proje yayına hazır olduğu zaman yayında olan ve az izlenen bir diziyi kaldırmakta tereddüt etmeyecektir.

Darmaduman dizisinin ekibi çok mutlu ve iyi bir çalışma ortamı oluşturuldu ama yayında kalmak için bunlar yeterli değil.