Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu, Gecenin Ucunda izleyicisinden destek istedi!..

Kadir Doğulu, Gecenin Ucunda izleyicisinden destek istedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftini yıllar sonra yeniden başrolde buluşturan Gecenin Ucunda dizisi, daha hazırlık aşamasındayken özellikle ikilinin hayranları arasında büyük heyecan yaratmıştı.

Yeni sezonda Star TV’de çarşamba akşamları ekran yolculuğuna başlayan dizi, beklenen büyük reyting çıkışını sergileyemedi bu nedenle de çarşamba günlerinden salı günlerine kaydırıldı.

Gün değişikliği aynı zamanda, Peride Celal’in romanından TV’ye uyarlanan Gecenin Ucunda’nın hikayesinin izleyici nezdinde tutmadığının da göstergesi oldu.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül hayranları, dizinin yayınına son verilmesinden korkuyor. Sosyal medyada bu konuda pek çok yorum yapılıyor.

Kadir Doğulu, Gecenin Ucunda izleyicisinden destek istedi!.. 7

Kadir Doğulu ise bu konuda yaptığı açıklamada, Gecenin Ucunda dizisi izleyicisinden destek istedi. Diziyi yaza, sezon sonuna kadar devam ettirmek istediklerini belirten Kadir Doğulu, “Bize destek veren izleyicinin desteğini sürdürmesini istiyoruz, gerçekten çok güzel bir hikaye çekiyoruz ve yaz aylarına kadar devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin hem başrolünde yer aldığı hem de yapım ortağı olarak yer aldıkları proje aynı zamanda çiftin kariyerlerinde yeni bir dönemi temsil ediyor. Hem kamera önünde hem de kamera arkasında olmayı tercih eden çift, artık sektörde çok farklı bir konum içinde bulunuyor.

Star TV’nin düşük gelen reytingler sonrasında ani bir final kararı almasından korkan dizi hayranları ise kanalın zararı göze alarak projeye devam etmesi gerektiğini belirten paylaşımlarla sosyal medyada etki etmeye çaba harcıyor.