Ana sayfa Sosyal Medya “Görüntülerden rahatsız olanlar takip etmeyebilir!” Özge Özder, tuhaf eleştirilere tek tek yanıt verdi!

“Görüntülerden rahatsız olanlar takip etmeyebilir!” Özge Özder, tuhaf eleştirilere tek tek yanıt verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay –  Müzisyen Sinan Güleryüz ile evli olan ünlü Oyuncu Özge Özder, 11 Şubat’ta kızları Eva Luna’yı dünyaya getirmişti. Oyuncu, hamilelik sürecini de büyük bir cesaretle kamera önünde geçirdi. Pek çok kadın meslektaşının hamileyken projelerini bırakmasına karşın Özder, son günlerine kadar sette kaldı ve çekimlere devam etti.

Sadakatsiz dizisinde Doktor Derya karakterine hayat veren oyuncu, hamileliğini de bol giysilerle sakladı. Doğumdan kısa bir süre sonra da yeniden sete döndü.

Yaklaşık 5 haftalık bir ayrılığın ardından, dizideki Derya, İsveç’ten döndü! Özge Özder, geçtiğimiz hafta 40’ını çıkaran kızı Eva Luna’yı evde annesi ve eşine emanet ederek sete gitti.

Zaten doğumdan önce de kısa bir molanın ardından yeniden işine döneceğini söylemişti oyuncu. Instagram’dan sık sık videolar paylaşan Özder, kızının hayatlarına gelişleriyle birlikte yaşadıkları heyecanı da paylaşıyor.

"Görüntülerden rahatsız olanlar takip etmeyebilir!" Özge Özder, tuhaf eleştirilere tek tek yanıt verdi! 10

Eva’nın 40’ı çıktıktan sonra yüzünü de gösteren oyuncu, şimdilerde sık sık kızının sevimli hallerini paylaşmakta. Hayranları Özder’e pek çok güzel yorum yaparak ‘Maşallah’ notlarını da ekliyorlar. Ancak bazı kişilerin tuhaf eleştirileri, sözleri de ünlü oyuncunun biraz canını sıkmış.

Bir paylaşımında bir arkadaşı için ‘süt annemiz’ yorumunu yapması, farklı algılara yol açmış. Özder, yaşadığı bir sıkıntı nedeniyle sütünün gelmemesi üzerine, 5 aylık bebeği olan bir arkadaşının imdadına yetiştiğini ve bir kaç kez Eva’ya süt sağıp getirdiğini anlattı.

"Görüntülerden rahatsız olanlar takip etmeyebilir!" Özge Özder, tuhaf eleştirilere tek tek yanıt verdi! 11

Bu durumu sanki süt anne tutmuş olarak anlayan bazı kişilerin “Emzirmek zoruna mı gitti?” şeklindeki eleştirileri üzerine oyuncu, durumu tek tek anlattı.

Kızını evde olduğu sürede emzirmeye devam ettiğini, sete gittiğinde de süt sağıp gönderdiğini anlattı oyuncu. Çalışan bir anne olarak, pek çok hemcinsinin yaşadığı bir süreci yaşayan Özge Özder, bu tür eleştiriler karşısında durumu anlatan paylaşımıyla da kimi hadsiz eleştirilere toptan yanıtını vermiş oldu!

"Görüntülerden rahatsız olanlar takip etmeyebilir!" Özge Özder, tuhaf eleştirilere tek tek yanıt verdi! 12

Bu arada evlerinde 3 köpek dostlarıyla birlikte yaşayan Özge Özder, bu durumun bebeğin sağlığı ile ilgili bir soruna yol açmayacağını kimi sorular üzerine daha önce yanıtlamıştı. Oyuncu, doktorlarına da konuyla ilgili danıştıklarını, tam tersine çocukların evdeki sevimli hayvanlarla büyümelerinde bir sakınca olmadığını teyit ettiklerini aktarmıştı.

Hatta eşi ve kendisinin alerjilerinin olmasının bebeklerine de geçmesi durumunda, evdeki hayvanlar sayesinde bir bağışıklık oluşmasıyla bu sorunu da aşacaklarını belirtmişti.

Tüm bu açıklamalarına karşın hala kimi takipçileri tarafından evdeki köpekleri için yapılan olumsuz yorumlar karşısında oyuncu, bir mesaj yayınladı.

Özge Özder, sevimli köpeklerinin Eva Luna kucağında uyurken sevgi dolu hallerini gösterdiği videoya “Görüntülerden rahatsız olanlar takip etmeyebilirler beni… Bence bizim evde yeterince melek var. Sevgilerimle” notunu düştü…

"Görüntülerden rahatsız olanlar takip etmeyebilir!" Özge Özder, tuhaf eleştirilere tek tek yanıt verdi! 13