Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin, Hercai dizisinden ayrılan oyuncuyu hem çok şaşırttı, hem çok mutlu etti!

Ebru Şahin, Hercai dizisinden ayrılan oyuncuyu hem çok şaşırttı, hem çok mutlu etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de Pazar akşamları yayınlanan Hercai dizisinden ayrılan oyuncular çoğalmaya başladı. 3. sezon sonuna doğru ayrılıklar arka arkaya gelirken, dizinin 4. sezonda devam edip etmeyeceği ise belli değil. Hikayenin bu ayrılıkların ardından nereye gittiği merak konusu olurken, son yayınlanan bölümle Hazar karakterini oynayan Serhat Tutumluer de diziden ayrılmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda ise dizide Gönül karakterine hayat veren Oya Unustası ile Azad’ı oynayan Ahmet Tansu Taşanlar Hercai’den ayrılmıştı. İki oyuncunun gidişi, en çok dizinin Reyyan’ı Ebru Şahin’i üzdü!

Şahin, diziden ayrılan arkadaşlarına tek tek veda mesajı ile sosyal medyadan duygularını paylaşıyor. Birlikte uzun süredir dizinin çekildiği Mardin’de yakın dostluk bağları kurdukları da bu paylaşımlara yansıyor.

Ebru Şahin, Oya Unustası ve Ahmet Tansu Taşanlar’ın ardından diziye Ahmet Kayakesen de veda etmişti. Şahin, onun ardından da bir veda notu yazmıştı.

Oyuncunun son yaptığı bir başka paylaşım da dikkatleri çekti. Diziden ayrılan arkadaşı Oya Unustası ile sahil kenarında bir videosunu paylaştı.

Ebru Şahin, Hercai dizisinden ayrılan oyuncuyu hem çok şaşırttı, hem çok mutlu etti! 8

Videoda 31 Mart 1988 doğumlu Unustası’na sürpriz bir pasta getiriyordu oyuncu. Hiç beklemediği bu sürpriz, Oya Unustası’nı hem çok şaşırttı, hem de çok mutlu etti.

Ebru Şahin, Hercai dizisinden ayrılan oyuncuyu hem çok şaşırttı, hem çok mutlu etti! 9

Şahin, “Benim naif kelebeğim iyi ki doğdun ve o samimi güzel kalbinle bizi buldun. Çoook mutlu, her şeyin dengede olduğu bol bereketli bir yaş diliyorum” sözleriyle videoyu yayınladı. Videonun nerede çekildiği ise merak konusu oldu. İkilinin İstanbul’da buluştuğu yorumları yapılıyor…

İşte Ebru Şahin’in rol arkadaşına sürpriz yaptığı o anlar…