Ana sayfa Dizi Haberleri Göz göre göre harcanan Öğretmen dizisinde gerçek herkesi sarsacak!

Göz göre göre harcanan Öğretmen dizisinde gerçek herkesi sarsacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem planlama hataları hem içerik noktasında yapılan bazı yanlışlar ile eleştiriler alan Öğretmen dizisi için sosyal medyada bir tepki dalgası da yaşandı. Fox TV’nin bu diziye sahip çıkmadığına yönelik yorumlar yapıldı. Ekranda toplumsal mesaj veren ve izleyicileri her bölüm sorgulatan bir yapım Öğretmen.

İlk 4 bölümü çok beğenilen dizi ikinci sezonunda ise gün değişikliği yaşadı ve hikaye noktasında da tam olarak izleyicilerin beklentilerini karşılayamadı. Bunun sebebi olarak ise diziye özellikle önem verilmediği düşüncesi var. Hatta Medyapım’ın 36 bölüm süreceğini açıklamasına rağmen 9.bölümde final yaptırılması, Öğretmen dizisinin destek görmediği şeklinde yorumlanıyor.

Göz göre göre harcanan Öğretmen dizisinde gerçek herkesi sarsacak! 9

İlker Kaleli, Ceren Moray, Serkan Keskin, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu ve Şerif Erol’un başrollerinde yer aldığı dizinin 7. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Dizide ortaya çıkacak olan gerçekler herkesi şaşırtacak. Peki neler olacak?

Göz göre göre harcanan Öğretmen dizisinde gerçek herkesi sarsacak! 10

İşte Öğretmen dizisinin 7. bölümünden ilk detaylar: “Avcı”nın Taner olduğunun ortaya çıkması sınıfta büyük bir ayrım yaratmış, Taner’den yardım ve iyilik görmüş olan öğrenciler ile Akif’e inanan öğrenciler arasında çatışma başlamıştır.

Akif hem ikiye bölünmüş olan sınıfını hem de kamuoyunu gerçeklere ikna edebilmek için Taner’le yüzleşmeye karar verir. Fakat ortaya çıkacak gerçekler Akif’i bile sarsacaktır.

Göz göre göre harcanan Öğretmen dizisinde gerçek herkesi sarsacak! 11