Ana sayfa Sosyal Medya Gözler Pınar Deniz’in üzerinde!

Gözler Pınar Deniz’in üzerinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz, geçtiğimiz sezon ise Bir Deli Rüzgar dizisiyle ilk kez başrolde yer almıştı.Ancak dizi kısa süreli oldu. Yaz aylarında Netflix imzalı Aşk 101 dizisinin kadrosunda yer alan Pınar Deniz, sosyal medyada da hakkında en çok konuşulan kadın oyuncular arasında yer alıyor.

Popülerliğini kullanan ve çeşitli mecralarda yer almayı hedefleyen Pınar Deniz, İstanbul Life dergisine özel pozlar verdi.

Derginin Ekim sayısının kapağında yer alan Pınar Deniz, “Gözler Onun Üzerinde” sloganı ile kapakta yer almakta.

Pınar Deniz, “Başrolde Sanat ise ben varım. Tüm ekibe çok kalp” diyerek instagram hesabından derginin kapağını paylaştı.

Gözler Pınar Deniz'in üzerinde! 7

PINAR DENİZ KİMDİR?

Sevilen oyuncu Pınar Deniz, 10 Kasım 1994 tarihinde İstanbul’ da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu başarısı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitimi de almıştır. İlk oyunculuk deneyimi olan ve 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırmıştır. Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. İzlenme rekorları kıran bir dizi olan Vatanım Sensin adlı dizide gözü yükseklerde olan Yıldız karakterini canlandırmıştır. Bir Deli Rüzgar dizisinde kısa bir macera yaşamıştır.