Ana sayfa Sosyal Medya Özcan Deniz için oğluyla birlikte geçirdiği anlar çok kıymetli!..

Özcan Deniz için oğluyla birlikte geçirdiği anlar çok kıymetli!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz en son İrem Helvacıoğlu ile birlikte baş rolü paylaştığı Star TV’de yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisiyle ekranlara geldi.

Hikayesi de Özcan Deniz’e ait olan Seni Çok Bekledim dizisi büyük bir iddia ile ekran macerasına başladı ancak yüksek reyting oranlarına ulaşamayınca ekran yolculuğu da beklenenin çok aksine kısa sürdü.

Özcan Deniz son dizisinde yaşadığı reyting talihisizliğinin ardından bir süre ekranlara ara verdi. Oyuncu şu sıralar sahne çalışmalarına ağırlık veriyor.

Aynı zamanda özel hayatıyla da gündeme gelen Özcan Deniz oğlunun annesi Feyza Aktan’dan olaylı bir şekilde boşanmış ve oğlu Kuzey’in velayeti için eski eşiyle karşı karşıya gelmişti. Özcan Deniz, geçirdiği sıkıntılı günleri atlattı.

Özcan Deniz için oğluyla birlikte geçirdiği anlar çok kıymetli!.. 8

İnstagram hesabından art arda oğlu Kuzey ile birlikte fotoğraflarını paylaşan oyuncu paylaşımına; ‘Herşeyim, kalbim’ notunu düştü. Fotoğraflarda baba oğulun keyifli halleri dikkat çekti.

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’a açtığı velayetin değiştirilmesi davasında karar geçtiğimiz yılın son günlerinde çıkmıştı. Çocuğun velayetinin anne Feyza Aktan’da kalmasının devamına karar veren mahkemeden, Özcan Deniz’in görüşme günlerinin artırılması kararı da çıkmıştı.

Özcan Deniz için oğluyla birlikte geçirdiği anlar çok kıymetli!.. 9

Özcan Deniz o dönem yaptığı açıklamada; “Oğlumun yaşı küçük olduğu için hakime hanım olması gerektiği gibi hassas davrandı. Oğlumla görüşme günlerim artırıldı.Oğlum üstündeki haklarım biraz daha düzenlendi. Oğlumla ilgili görüşme günlerim artırıldı. Bu saatten sonra biraz daha oğlumla ilişkimiz bizim inisiyatifimizde olacak onu biliyorum” şeklinde konuşmuştu.