Ana sayfa Dizi Haberleri Gül Masalı dizisi bu reytinglerle nasıl yoluna devam edecek?

Gül Masalı dizisi bu reytinglerle nasıl yoluna devam edecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Gül Masalı dizisinin çekimleri Isparta’nın muhteşem doğasında yapılıyor. Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Sarp Can Köroğlu ile Zehra Yılmaz da önemli performanslar sergiliyor. Dizinin kadrosuna en son Keremcem de dahil olmuştu.

Bu beş oyuncu geçtiğimiz günlerde atv’nin tanıtım çekimleri için İstanbul’a geldi. Bu durum da dizinin kış sezonunda devam edeceğine yönelik bir kararlılık olduğu anlamına geliyor. Ancak dizinin 11. bölüm reytinglerine bakılınca, atv’nin yeni sezonda Gül Masalı dizisine ne kadar destek vereceği de tartışılır bir duruma geldi.

Gül Masalı dizisi bir aşk hikayesi ve çok da güzel bir hikayeye sahip. Başarılı bir oyuncu kadrosuyla yoluna devam eden dizinin sıkı bir takipçi kitlesi var. Ancak yaz döneminde düşük olan reytingler, atv gibi diğer kanallar ile müthiş bir yarış içindeki bir televizyon kanalının kabul etmesi çok zor bir durum.

Gül Masalı dizisi bu reytinglerle nasıl yoluna devam edecek? 8

Geçen sezonlarda da yaz döneminde başlayan ama reytingleri yeterli gelmeyince kış döneminin başlarında yayından kaldırılan birçok dizi olmuştu. Gül Masalı’nın 11. bölümünün reytinglerinin düşük gelmesi nedeniyle şimdi böyle bir tehlike gözüküyor.

Dizinin 11. bölümü tüm kişiler ve AB kategorilerinde altıncılık elde etti ve sadece karşısında Tozluyaka dizisi ile Masterchef Türkiye yarışması vardı. Bu durumda bile zorlanan Gül Masalı dizisinin Teşkilat ile Yargı dizileri başlayınca işinin çok daha zor olacağı değerlendiriliyor.

ABC1 grubunda ise dördüncülük elde edildi ama sıralama sizi yanıltmasın reytingler yine ortalamanın bir hayli altında gerçekleşti.

Gül Masalı dizisi bu reytinglerle nasıl yoluna devam edecek? 9

Gül Masalı dizisi ekibi atv’nin yeni sezon çekimlerinde yer aldı. Ekip yeni dönem için çok heyecanlı ve dizinin süreceği kadar ilerlemesini istiyor. Ancak reytinglerin buna ne kadar izin vereceği konusu ise dizi ekibinin elinde olmayan bir durum.

Gül Masalı için ilerleyen haftalarda reytinglerde yükseliş olmaz ise bu durum erken bir final yaşanmasına neden olabilir.