Ana sayfa Sosyal Medya Kusursuz Kiracı’daki çocuk oyuncuların, Melisa Döngel ve Dilan Çiçek Deniz’e benzerlikleri çok şaşırtıcı!

Kusursuz Kiracı’daki çocuk oyuncuların, Melisa Döngel ve Dilan Çiçek Deniz’e benzerlikleri çok şaşırtıcı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Kusursuz Kiracı, ilk bölümüyle geçtiğimiz hafta Salı akşamı ekrana gelmişti. Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün rol aldıkları Kusursuz Kiracı, hikayesindeki gizemle dikkatleri çekerken, başrol oyuncularının yanı sıra usta oyuncuların yer aldığı güçlü kadrosuyla da ayrıca beğenildi.

Sırlarla dolu, esrarengiz olayların gerçekleştiği bir apartmanda yaşayan komşular olarak izleyici karşısına çıkan Bennu Yıldırımlar, Ruhi Sarı, Özlem Tokaslan, Beyti Engin, Hasan Şahintürk gibi birbirinden başarılı usta oyuncularla birlikte zengin bir kadrosu bulunuyor Kusursuz Kiracı’nın.

Dizide başroller kadar usta oyuncuların varlığı da Kusursuz Kiracı’ya olan ilgiyi arttırmakta. İlk bölümle birlikte bir başka isim var ki o da Kusursuz Kiracı izleyicileri için ayrı bir detay oldu! Yeni dizisi için yeni imajıyla başarılı bir oyunculuk sergileyen Melisa Döngel, ilk bölümde kimi zaman başrollerden rol bile çaldı!

Çok dikkat çeken oyuncu, Dilan Çiçek Deniz’in yetimhaneden arkadaşı Leyla olarak dizide yer alıyor. O da gizemli bir kadın olarak ilginç durumlar yaşatsa da iki arkadaşın arasındaki sevgi bağı, izleyicinin yüreğini burkan geçmiş hikayeleri ilk bölümde aktarıldı.

Kusursuz Kiracı'daki çocuk oyuncuların, Melisa Döngel ve Dilan Çiçek Deniz'e benzerlikleri çok şaşırtıcı! 7

Birlikte kaldıkları yetimhanede birbirlerine sarılarak ve güvenerek büyümüş Leyla ve Mona’nın çocukken yaşadıklarının anlatıldığı sahnelerde, küçük oyuncular yer aldı. Mona ve Leyla’nın küçüklüğünü canlandıran bu iki çocuk oyuncu, Dilan Çiçek Deniz ve Melisa Döngel’e o kadar benziyordu ki görenleri çok şaşırttı!

Sosyal medyada da konuyla ilgili yorumlar yapılmakta. Özellikle Dilan Çiçek Deniz’i oynayan küçük oyuncunun tıpatıp Deniz’e benzemesi, herkesin dikkatini çeken bir ayrıntı oldu. İlerleyen bölümlerde Leyla’nın, Mona üzerinde ne kadar etkili bir kişi olduğunu da hep birlikte göreceğiz…

Melisa Döngel’in oynadığı Leyla kimdir?

Şefkatli, rahat, sevecen, korumacı, dünyanın en tatlı arkadaşı. Mona’nın yetiştirme yurdunda tanıştığı, kız kardeş bellediği yaşıtı. Hastanede terkedilince bebeklikten yetimhaneye giren biri Leyla. Buna rağmen son derece pozitif bir karaktere sahip. Cesur, hakkını arayan, bu uğurda gerekirse de kavgadan kaçınmayan biri. Yetişkinlik döneminde de tıpkı çocukluklarında olduğu gibi Mona’nın akıl hocası, mentorü. Onu korumak için elinden geleni yapıyor. Yaşıt olmalarına rağmen bir abla gibi davranıyor. Mona’nın göremediklerini gösteriyor. Sık sık panikleyen arkadaşının sağduyusu oluyor ve ona olayları farklı perspektiflerden görebilmesi için yardım ediyor.