Ana sayfa Sosyal Medya Gül Masalı dizisi daha başlamadan Gonce ve Toprak aşkı izleyiciyi mest etti!

Gül Masalı dizisi daha başlamadan Gonce ve Toprak aşkı izleyiciyi mest etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erdem Kaynarca ile Gülper Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı Gül Masalı dizisi, çok yakında atv ekranında izleyicilerle buluşacak.

Güçlü bir dram hikayesinin ön plana çıktığı Gül Masalı’nda, şehir hayatı yaşayan Gonca’nın Isparta’ya gidişi ile başlayan bir aşk öyküsü ekranlara taşınacak.

Dizinin setinden gelen fotoğraflar Gül Masalı’na ilgiyi her geçen gün biraz daha artırıyor. Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca hayranlarının fotoğrafların altına yaptıkları yorumlardan çifti daha şimdiden benimsedikleri göze çarpıyor.

Gül Masalı dizisi daha başlamadan Gonce ve Toprak aşkı izleyiciyi mest etti! 9

Güçlü aşk hikayesinin iki kahramanı Gonca ve Toprak’a hayat veren ikilinin fotoğrafları hayranlarını adeta mest ediyor.

Gonca ile Toprak’ın aşkı Isparta’daki gül tarlaları arasında başlayacak ve dizi hem hikayesi hem de güzel görüntüleri ile izleyicileri cezbedecek.

Gül Masalı dizisi daha başlamadan Gonce ve Toprak aşkı izleyiciyi mest etti! 10

Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisi şimdiden izleyicilerden geçer not aldı. Birbirlerine yakıştıklarını düşünen izleyiciler, hikayenin başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

Geniş bir oyuncu kadrosu bulunan Gül Masalı dizisinin Haziran ayı içinde ilk bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor. Henüz yayın tarihi netleşmeyen dizinin yönetmenliğini Sadullah Şentürk yapıyor.

Gül Masalı dizisi daha başlamadan Gonce ve Toprak aşkı izleyiciyi mest etti! 11

Dizide Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisine, Sarp Can Köroğlu, Arif Pişkin, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur, Sait Genay, Tuğba Tutuğ, Yağmur Başkurt, Mehmet Şeker, Murat Ercanlı, Turan Selçuk Yerlikaya ve Serdem Paçal’ın da aralarında bulunduğu deneyimli oyuncu kadrosu eşlik ediyor.