Ana sayfa Sosyal Medya Annenin Sırrıdır Çocuk’ta oynayan Selin Yeninci’den annelik itirafı!

Annenin Sırrıdır Çocuk’ta oynayan Selin Yeninci’den annelik itirafı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin en çok dikkat çeken ismi Selin Yeninci oldu. Meryem karakterine hayat veren oyuncu, herkesi çok şaşırttı. Bir süre önce Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılan oyuncu, bu dizide oynadığı Saniye karakteri ile çok sevilmişti. Annenin Sırrıdır Çocuk’ta ise izleyenleri kızdıran bir karaktere hayat veriyor.

tv8’in Çarşamba akşamları yayınlanan dizisi, beklenen ilgiyi görmedi. Dizide İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Olgun Toker ve Selin Yeninci başrollerde yer alıyor. Reytingleri beklenenden düşük olan Annenin Sırrıdır Çocuk, aslında çarpıcı konusuyla izleyiciyi yakalaması beklenen bir yapımdı.

Fakat beklenen olmadı. Çarşamba akşamları yayınlanan diğer dizilerin gölgesinde kalan Annenin Sırrıdır Çocuk, ilk bölümlerin ardından Selin Yeninci ile anılmaya başladı. sosyal medyada. İzleyiciler, Meryem karakterinin yaptıkları karşısında şoke olurken, Yeninci’nin rolünü çok iyi yaptığını da belirterek övgü dolu mesajlar yayınladılar. Bu etkileşim sonrasında dizi kısa bir süreliğine reytinglerde sıçrama yaşadı. Ancak ilerleyen bölümlerde aynı reytingleri göremedi.

Annenin Sırrıdır Çocuk'ta oynayan Selin Yeninci'den annelik itirafı! 119

Bir süredir ‘final mi, devam mı?’ sorularıyla karşılaşan dizinin bir kaç bölüm sonra final yapacağı öğrenildi. Dizide oyunculuğu ile büyük dikkat çeken Selin Yeninci ise geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajında ilginç bir itirafta bulundu.

Dizide eniştesi tarafından tecavüze uğrayan, hamile kalan ve bebeği doğurduktan sonra kaybeden, bir daha anne olamayacağını öğrenen Meryem karakterine hayat veren Yeninci, gerçek hayatında ise annelik duygusu ile kendi içinde yaşadıklarını ilk kez anlattı.

Annenin Sırrıdır Çocuk'ta oynayan Selin Yeninci'den annelik itirafı! 120

Selin Yeninci, “Bebek isteyen bir anneyi canlandırırken hiç anneliği sorguladın mı?” şeklindeki soru üzerine, diziyle birlikte anneliği ve kadınlığı sorguladığının altını çizdi… “Annemle, ailedeki dişi enerjiyle ilgili bir gün bir yolculuğa çıkacağımı biliyordum, bu iş biraz vesile oldu. Anneliği ve kadınlığı sorguladım. Kendi hayatımı, annemle kurduğum ilişkiyi. Anneliğe atfedilen o tuhaf kutsallık baskısını, neden o zamana kadar anne olmayı hiç hayal etmediğimi….” diyen oyuncu, her gün sette bebekle çekim yaptığı için daha uzun süre vakit geçirdiğinde aslında bu konuda pek de kötü olmadığını farkettiğini söyledi.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle birlikte gerçek hayatında da annesi gibi bir anne olup olmayacağı kaygısını taşıdığını samimi bir dille itiraf etti. Yeninci, “Benim annem o kadar iyi bir anne ki üzerimde ‘onun kadar iyi olabilir miyim’ baskısını da hissediyordum. Şimdi bu konuda çok daha sağlıklı fikirlerim var” diye konuştu.