Ana sayfa Dizi Haberleri Gül Masalı dizisi yaz ekranında dram hikayesiyle konuşulacak! İşte diziyle ilgili tüm detaylar…

Gül Masalı dizisi yaz ekranında dram hikayesiyle konuşulacak! İşte diziyle ilgili tüm detaylar…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranda yazlık diziler birer birer yerlerini almaya başladı. Kanalların aylar öncesinden yaptığı hazırlıklar sonrasında çoğunluğu romantik komedi türündeki yaz dizileri ekranları süslemeye başladı. Yazlık dizilere bazı kanallar alternatif türde diziler hazırlayarak katkı sunuyor. Bu kanalların başında atv gelmekte. Romantik komedi türündeki dizilerin yanında konusuyla ve oyuncularıyla dikkat çeken Gül Masalı dizisi, bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Atv’nin dram yüklü bir aşk hikayesi olan dizi Isparta’da çekilmekte. Gülleriyle meşhur ilimizden görkemli manzaralar, gül kokulu sahneler ekrana gelecek. Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı dizi, tanıtımıyla da dikkatleri çekmişti.

İlk sahneleri İstanbul’da çekilen Gül Masalı dizisi, Isparta’da devam edecek. 19 Haziran Pazar akşamı olarak belirlenen ilk yayın günü ile birlikte heyecan da dorukta!

Gül Masalı’nın tanıtımını izleyenler, hüzün yüklü bir hikayenin gelmekte olduğunu da biliyor. Dizi, annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca’nın ve Isparta’nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak’ın hikayesini konu alıyor.

Gül Masalı dizisi yaz ekranında dram hikayesiyle konuşulacak! İşte diziyle ilgili tüm detaylar... 8

Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği dizinin yönetmenliğini Sadullah Şentürk yapmakta. Senaryosunu Aybars Bora Kahyaoğlu kaleme aldığı dizide Toprak ve Gonca’nın acılarla dolu aşk hikayesini anlatacak.

Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca fotoğraflarına hayranlarından gelen yorumların dizi çifti olarak birbirlerine yakıştırdıkları görülmekte.

Gül Masalı’nda ayrıca Sarp Can Köroğlu, Arif Pişkin, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur, Sait Genay, Tuğba Tutuğ, Yağmur Başkurt, Mehmet Şeker, Murat Ercanlı, Turan Selçuk Yerlikaya ve Serdem Paçal’ın da aralarında oyuncular yer alıyor.

Gül Masalı dizisi yaz ekranında dram hikayesiyle konuşulacak! İşte diziyle ilgili tüm detaylar... 9

Gül Masalı, ATV’nin Sevmek Zamanı’ndan sonraki dram yüklü ikinci yaz dizisi olacak. Geçen yaz benzerlerinden farklı olarak dram içerikli Kalp Yarası’nı ekrana getiren dizi büyük bir başarı elde etmişti.