Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kubilay Aka’yı yeni filmde görenler imajına çok şaşıracak!

Kubilay Aka’yı yeni filmde görenler imajına çok şaşıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kubilay Aka, 2016 yılında Vatanım Sensin dizisindeki Ali Kemal rolü ile büyük bir başarı kazandıktan sonra üst üste önemli projelerde bulundu. Çukur dizisindeki Celasun karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, üst üste farklı dizilerde rol aldı.

Cam Tavanlar, Aşk 101 ve Oğlum isimli dizilerle dikkatleri çeken oyuncu, ayrıca Modern Kadın isimli dijital dizi projesinde de yer aldı. Kubilay Aka, son dönemde ise sinema filmi ile gündemde. Umut Evirgen’in yönetmenliğini yaptığı, festival için hazırlanan filmde yer alan Kubilay Aka, Çukur dizisindeki rol arkadaşı Necip Memili ile de bir kez daha aynı sette yer aldı.

Annesinin Kuzusu isimli sinema filminin çekimleri tamamlandı ve rol gereği ünlü oyuncu saçlarını bir hayli kısa kestirmek durumunda kaldı. Kubilay Aka, yeni imajın yönetmen Umut Evirgen’in belirlediğini belirterek, şöyle konuştu:

“Filmde kestik. Bu sefer de filmde kestik. Umut Evirgen kendi elleriyle kesti. Güzel geçti, benim bitti, onların da son set günleri. Güzel, keyifli geçti bizim için. Çok eğlendik hep birlikte. Güzel de bir iş çıkardığımızı düşünüyoruz. Elimizden geleni yaptık.”

Kubilay Aka, yeni proje teklifleri de aldığını kabul etti ve okuma süreci içinde olduğunu belirtti. Oyuncu, teklifleri değerlendirdiğini ve kendisine çok güzel projeler geldiğini anlattı.