Ana sayfa Sosyal Medya Gül Masalı dizisinde başrolde Gülper Özdemir İle Erdem Kaynarca dışında Isparta’da yer alacak!

Gül Masalı dizisinde başrolde Gülper Özdemir İle Erdem Kaynarca dışında Isparta’da yer alacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — atv ekranında yaz döneminin iddialı dizilerinden birisi de Gül Masalı olacak. Birçok izleyicinin geçen sezon başlayan ve Şubat ayında final yapan Kalp Yarası dizisine benzediği şeklinde yorumlarda bulunduğu fragmanlar çok beğeni toplamıştı. Toprak ile Gonca karakterlerinin hikayesini izleyeceğimiz Gül Masalı bir aşk hikayesi ama içinde büyük bir dram da barındırıyor.

Erdem Kaynarca ile Gülper Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, Isparta’da çekiliyor. İlk sahneleri için İstanbul’da ilk çekimleri yapan ekip, ardından Isparta’ya geçerek çalışmalarına burada devam etti. Gül Masalı dizisinin fragmanlarına yansıyan Isparta ilimizin güzellikleri de dizinin daha da çok konuşulmasını sağladı.

Gülleri ile meşhur olan bir bölgede çekildiği için Gül Masalı isminin verilmesi de anlamlı oldu. Toprak ve Gonca karakterlerinin trajedilerle dolu ama aşkı da içinde barındıran hikayesinde Erdem Kaynarca başrol olarak büyük bir sorumluluk üstlendi.

Gül Masalı dizisinde başrolde Gülper Özdemir İle Erdem Kaynarca dışında Isparta'da yer alacak! 7

Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada proje ilk geldiğinde Isparta’yı araştırdığını belirtti ve “Çok güzel bir yer gibi görünüyor. Üniversite şehri, gül diyarının başkenti olan Isparta. Baktığımızda güzel bir coğrafya, ilginç ve yeni bir soluk olacak ekranlarda” diye konuştu.

Isparta ilinin tüm güzelliklerinin yansıtılacağı Gül Masalı dizisinde Gonca karakterini canlandıran Gülper Özdemir, gül tarlaları içinde çekilen sahnelerden çok etkilendi. Oyuncu, “Gonca yavaş yavaş açılacak Isparta’da” diye konuştu.

Toprak karakterini anlatan Erdem Kaynarca, toprağa, doğaya, onun nimetlerine saygı ve sevgi duyan bir karakteri canlandıracağını belirtti. Oyuncu, bölgenin topraktan gelen güzelliklerinin ve zenginliğinin de hikayenin her yanında kendisini göstereceğine işaret etti.

Oyuncu, “Isparta’nın doğası, gölleri, gülleri, lavantaları biraz başrollerde onlar olacak” sözleriyle de dizinin çekimlerin yapıldığı bölge ile iç içe bir ortam oluşturacağını da anlattı.