Ana sayfa Dizi Haberleri Gül Masalı dizisinde Gülper Özdemir’in partneri Erdem Kaynarca’ya bir konuda hayranlığı var!

Gül Masalı dizisinde Gülper Özdemir’in partneri Erdem Kaynarca’ya bir konuda hayranlığı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gül Masalı dizisiyle atv ekranında yer almaya başlayan Gülper Özdemir, güçlü bir şekilde hayranlarının karşısına yeniden çıktı. İki sezon süren Kıbrıs Zafere Doğru dizisiyle etkili performans ortaya koyan oyuncu, yaz döneminde ise Gül Masalı isimli dram projesinin başrolü oldu.

Erdem Kaynarca ile başrolü paylaşan oyuncu, Isparta’da yapılan çekimlerden çok memnun. Bölgeye gitmesinin ardından halk tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandığını anlatan oyuncu, şehir dışında çekim yapmanın kendisi için ailesini ve sevdiklerini özlemesi dışında bir sıkıntısının olmadığını ifade etti.

Gülper Özdemir, “Sevdiklerimi bırakıp buraya geldim. Onun dışında trafikten kurtuldum. Isparta küçük bir yer olduğu için her yere hızlı bir şekilde ulaşabiliyorsun. Daha fazla doğada vakit geçiriyoruz burada. Gül tarlalarında vakit geçiriyoruz, avantajları bunlar şimdilik. Çok güzel kokuyor. Sanki her yere parfüm sıkılmış gibi” diye konuştu.

Lavanta tarlalarında turistlerin birkaç gün kamp yaptığını öğrendiğini anlatan oyuncu, Isparta’nın gül ve lavanta bahçeleri ile çok güzel bir şehir olduğunu anlattı.

Gül Masalı dizisinde Gülper Özdemir'in partneri Erdem Kaynarca'ya bir konuda hayranlığı var! 7

Dans etmeyi çok sevdiğini belirten oyuncu, iki yıl önce flamenko dansa başladığını ama dizi çekimleri nedeniyle buna ara vermek durumunda kaldığını anlattı.

Isparta’da spor çalışmalarına devam ettiğini belirten Gülper Özdemir, yemek yapmayı da çok özlediğini ve mutfakta çalışmaktan memnun olduğunu anlattı.

Otelde kaldığı için ev yemeklerini de çok özlediğini anlatan Gülper Özdemir, partneri Erdem Kaynarca’dan da bahsetti.

Oyuncu, “Partnerde rahatlık çok önemli. Erdem’in yanında kendimi çok rahat hissediyorum. Aramızda bir ego yok. Benim için en önemli olan şey de bu zaten” diye konuştu.

Dizinin setinde çok iyi anlaştıkları bilinen iki oyuncu da yüksek enerjileri ile dizinin başarısında önemli pay sahibi oldu. Herhangi bir sorun ile karşılaştığında partnerinin bunu çok rahat ifade edebildiğine vurgu yapan Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca’nın bu yönüne adeta hayran.

Gülper Özdemir, bu konuyla ilgili şöyle konuştu: “Karşısında kim olursa olsun çözüm odaklı şekilde onunla tartışıyor. Kendisini çok güzel bir şekilde savunuyor. Ben de öyle olmak isterdim. Öyleyim aslında,ama onun daha açık olduğunu düşünüyorum. Çok hoşuma gidiyor onunla oynamak.”