Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Karayel, eşi Can Bonomo ve oğulları Roman’ın plaj keyfini işte böyle paylaştı…

Öykü Karayel, eşi Can Bonomo ve oğulları Roman’ın plaj keyfini işte böyle paylaştı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Öykü Karayel ve Müzisyen Can Bonomo, bir süre beraber olduktan sonra mutluluklarını evlilik ile taçlandırmıştı. 2018z yılında evlenen çiftin bebek haberleri, hayranlarını da sevindirmişti. Sonunda çiftin oğulları Roman, 2021 yılının Nisan ayında dünyaya geldi.

Roman’ın yüzünü görmek için ünlü çiftin hayranları merakla bekledi. Ancak pek çok ünlü gibi Öykü Karayel ve Can Bonomo da çocuklarını sosyal medyada göstermekten kaçındılar. Nadiren de olsa paylaşımlar yaptılar ancak Roman’ın yüzünün görünmemesi için özen gösterdiler.

Öykü Karayel’in, ilk kez Roman’ı bu kadar net gösteren paylaşımı aşağıda yer almakta. Anne oğulun bu sevgi dolu anları, oyuncunun hayranlarını, takipçilerini de mutlu etmişti.

Öykü Karayel, eşi Can Bonomo ve oğulları Roman'ın plaj keyfini işte böyle paylaştı... 9

Fakat Haziran ayında tatile çıkan çiftin oğulları ile fotoğrafları, magazin basınında yer aldı. Plajda çocukları ile keyif yapan çift, paparazzilerden kaçamamıştı. Kendi istekleri dışında çekilen pozlarıyla Roman’ın ne kadar büyüdüğü de görüldü.

Öykü Karayel, eşi Can Bonomo ve oğulları Roman'ın plaj keyfini işte böyle paylaştı... 10

Bu fotoğrafın ardından bu kez Öykü Karayel bir paylaşım yaptı. Karayel, oğulları Roman’ın babası Can Bonomo ile plajda oynadıkları o anları fotoğraflayarak instagram sayfasından paylaştı. İşte 1 yaşına yeni giren Roman’ın babası ile sevimli anları…

Öykü Karayel, eşi Can Bonomo ve oğulları Roman'ın plaj keyfini işte böyle paylaştı... 11

Ekrana son olarak Star TV’de yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi ile gelen Öykü Karayel, dizinin sezon finali yapmasının ardından ailesi ile birlikte tatile çıkmıştı. Oyuncu, baba oğulun kumsalda birlikte arabalarla, kovalarla kumdan kale yaptıkları o eğlenceli anları instagram sayfasından paylaştı.

Fotoğrafa beğeni yapanlar arasında yakın zamanda hamile olduğu öğrenilen ve bir kaç ay içinde anne olmaya hazırlanan oyuncu-senarist Gupse Özay da vardı.