Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş bebeklik fotoğrafını paylaştı, ‘İnsan hiç mi değişmez?’ dedirtti adeta!

Uğur Güneş bebeklik fotoğrafını paylaştı, ‘İnsan hiç mi değişmez?’ dedirtti adeta!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 3 sezon Yılmaz karakterine hayat vermişti Uğur Güneş. Kariyerinde büyük bir sıçrama yaşamasını sağlayan bu diziden kendi isteğiyle ayrılan oyuncu, bir süre dinlendikten sonra da Fox TV’nin Kanunsuz Topraklar dizisiyle ekrana dönmüştü.

Oyuncu, Esra Bilgiç ile başrolünde oynadığı Kanunsuz Topraklar’da maden işçisi Davut olarak performansı ile yine beğeni topladı. Uğur Güneş, son dönemde başarılı oyunculuğu ile ön plana çıkan isimlerden birisi oldu. 1987 doğumlu oyuncu, ilk olarak 2014 yılında Urfalıyam Ezelden isimli dizide oynamıştı.

Ardından Seddülbahir 32 Saat, Diriliş Ertuğrul, İsimsizler dizilerinde de rol alan Uğur Güneş, en büyük çıkışını ise Bir Zamanlar Çukurova ile yaptı. Arap dünyasında sevilen bir oyuncu olan Uğur Güneş, geçtiğimiz aylarda Dubai’de düzenlenen The Murex d’Or Ödül Töreni’ne katılmış ve ülkede büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle karşılanmıştı.

Uğur Güneş bebeklik fotoğrafını paylaştı, 'İnsan hiç mi değişmez?' dedirtti adeta! 8

Başarılı oyuncunun yeni sezonda bir diziyle tekrar ekrana dönüp dönmeyeceği henüz net değil. Ancak rol aldığı yapımlarla kendisinden söz ettiren oyuncunun, pek çok yapımcıyı peşinden koşturduğu da aşikar.

Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar ile birlikte son dönemde Dumlupınar Vatan Sağolsun filminde de rol aldı. Güneş, her ne kadar dizilerde daha ağır duruşu, tavrı ile yer alsa da günlük hayatında esprili, samimi bir kişilik olduğunu hayranları yakından biliyor.

Yaptığı paylaşımlarla zaman zaman takipçilerini de güldüren, eğlendiren oyuncu, son olarak bebeklik ve şimdiki hallerini gösteren bir fotoğraf yayınladı. Uğur Güneş’i dizilerde dramatik rollerde görmeye alışmış olanlar için gülen yüzü ile yıllar önceki ve şimdiki hali ilginç bir sürpriz oluşturdu.

Güneş’in daha çok küçükken çekilen fotoğrafındaki bakışları, gülüşü, yüzünün şekli, saçları o kadar aynıydı ki “İnsan hiç mi değişmez?” dedirtiyor adeta bakanlara…

İşte oyuncunun kahkaha emojisi ile paylaştığı o iki fotoğraf…

Uğur Güneş bebeklik fotoğrafını paylaştı, 'İnsan hiç mi değişmez?' dedirtti adeta! 9