Ana sayfa Dizi Haberleri Gül Masalı dizisinde her yeni bölümde Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca uyumu daha da etkileyici oluyor!

Gül Masalı dizisinde her yeni bölümde Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca uyumu daha da etkileyici oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gül Masalı dizisi atv ekranında Pazar akşamları yayınlanıyor. Dizi hayranları yaz döneminin hem güzel bir aşk hikayesini izliyor hem de Isparta’nın güzel doğası ile kendinden geçiyor.

Yaz döneminin iyi reyting alabilen projelerinden birisi olan Gül Masalı, bir aşk hikayesi. Dizide Toprak karakteri ile izlediğimiz Erdem Kaynarca, rolüne çok iyi uyum sağladı. Toprak karakteri sakin yapısı, kararlılığı ve mütevazi halleri ile dikkatleri çekiyor. Böyle bir karakteri canlandırmaktan memnun olan Erdem Kaynarca, birçok dizideki erkek karakterlerinin çok fazla öne çıkan özelliklerde gösterilmesine rağmen, Toprak’ın daha doğan ve gerçekçi olduğunu düşünüyor.

Rol arkadaşı Gülper Özdemir ile deneme çekiminde tanışan ve birlikte çok iyi bir uyum yakaladıklarını anlatan Erdem Kaynarca, her yeni bölümde de bu uyumlarının daha da iyi bir hale geldiğini söyledi.

Gonca ile Toprak’ın aşkının anlatıldığı dizide iki başrol oyuncusunun güçlü etkileşimi ve iyi uyumları da izleyicileri memnun ediyor.

Gül Masalı dizisinde her yeni bölümde Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca uyumu daha da etkileyici oluyor! 7

Erdem Kaynarca yaptığı açıklamada birlikte ilk deneme çekimleri yaptıklarından bu yana aralarında güçlü bir etkileşim olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Biz ilk kez Gülper ile audition’da bir araya geldik. Biz sanki uzun süre oynuyormuş gibi oynadık. O bir klik anıdır zaten, o klik bizde oldu. Her oynadığımızda da artmaya, güçlenmeye ve gelişmeye devam ediyor aramızdaki yakaladığımız uyum. Çok iyi bir oyun arkadaşı Gülper. Onunla oynamak çok keyifli benim için. Bu açıdan ben, ikimizin samimiyetine güveniyorum. Kendiliğinden oluşan o uyuma inanıyorum.”