Ana sayfa Dizi Fragmanları Gül Masalı dizisini izleyenler her hafta daha da çok hikayenin içine çekilecek!

Gül Masalı dizisini izleyenler her hafta daha da çok hikayenin içine çekilecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gül Masalı dizisinde çok eğlenceli bir ortam oluştu ve Isparta’da yapılan çekimlerden oyuncular çok memnun. Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, etkileyici bir aşk hikayesi olarak izleyicilerin karşısına çıktı.

Pazar akşamları atv ekranında yayınlanan dizide Gonca ile Toprak karakterlerinin büyük aşkına doğru hikaye adım adım ilerleyecek. İki başrol oyuncusunun güçlü uyumu da dizinin başarılı olması yolunda en önemli detaylardan birisi olarak öne çıkıyor.

Erdem Kaynarca, daha ilk andan bu yana çok iyi anlaştığı Gülper Özdemir’den güzel sözlerle bahsetti. İlk olarak deneme çekiminde tanışan ikilinin kaynaşması kısa sürdü ve bu zorlu rolü birlikte üstlenmeleri de şans olarak nitelendiriliyor.

Erdem Kaynarca, “Kamera arkasında da kamera önünde de ben çok eğleniyorum Gülper ile çalışmaktan” ifadesini kullandı. Kendisinin de aynı duyguları paylaştığını belirten Gülper Özdemir, partnerine teşekkür etti.

Gül Masalı dizisini izleyenler her hafta daha da çok hikayenin içine çekilecek! 7

atv’nin youtube kanalına açıklamalarda bulunan ikili, dizinin hikayesine yönelik bazı detaylar da verdi. Toprak ile Gonca arasında bir çatışma olmadığını belirten Erdem Kaynarca, şunları söyledi:

“Toprak ile Gonca birbirlerini ilk gördükleri andan beri, birbirlerine tutulan ve çekilen iki karakter. Esas çatışma etraftaki insanların hiçbirisi bu ilişkinin olmasını istemiyor, hiç birinin işine gelmiyor. O yüzden çatışma Gonca ve Toprak arasında değil, diğerlerinin bu ilişkinin olmamasını istemesinde bir çatışma var. Sürekli başkalarının müdahalelerine maruz kalan bir ikili bu.”

Gonca karakterini canlandıran Gülper Özdemir de hikaye içinde bu aşkı istemeyenlere karşı büyük bir savaş vereceklerini ifade etti.

İkilinin birbirleri ile çok iyi anlaştıkları her hallerinden belli olurken, hikayenin de yapısı itibarıyla izleyicileri gelecek bölümlerde içine çekebilecek bir nitelikte olduğu görülüyor.

Gül Masalı dizisinin ikinci yeni bölümü 26 Haziran Pazar akşamı izleyicilerle buluşacak.