Ana sayfa Sosyal Medya Gül Masalı dizisinin ortamının Zehra Yılmaz’ın hayatına dokunan yanları var!

Gül Masalı dizisinin ortamının Zehra Yılmaz’ın hayatına dokunan yanları var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gül Masalı dizisi atv’nin yaz dönemi için hazırladığı etkili projelerden birisi. 19 Haziran Pazar akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin başrolünde Erdem Kaynarca ile Gülper Özdemir bulunuyor. Gonca ile Toprak’ın büyük aşk hikayesini izleyeceğimiz dizi, gülleri ile meşhur olan Isparta ilinde çekiliyor.

Gül Masalı ismi de zaten Isparta’nın güllerle dolu bir şehir olmasından kaynaklanıyor. Dizide yer alan oyunculardan birisi de Zehra Yılmaz… Yıllardır atv dizileri ile ekranda izleyicilerin karşısına çıkan Zehra Yılmaz, en son Kuruluş Osman dizisinde Selvi karakterini canlandırmıştı.

Kalp Yarası dizisiyle de geçen yıl yine atv ekranında yer alan genç oyuncu, şimdi de Gül Masalı ile yine atv’de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Dizinin hikayesinin kendisini çok etkilediğini ifade eden Zehra Yılmaz, Isparta’ya ilk kez gittiğini ve çok keyifli olduğunu da şu sözlerle belirtti: “Ben gülün enerjisine çok inanıyorum. Bir şey olduğunda mutlaka gül suyu, gül yağı damlatılır. Çünkü o enerjisi, frekansları çok güçlü olan bir bitki. O yüzden ben bize çok iyi geleceğine inanıyorum hem gül tarlalarının hem de Gül Masalı’nın.”

Gül Masalı dizisinin ortamının Zehra Yılmaz'ın hayatına dokunan yanları var! 7

Isparta’da birçok güzel mekan bulunuyor ve oyuncular da doğa ile iç içe bir bölgede çekimlerini yapıyor. Tüm dizinin ekibi de hem ortamı hem de hikayenin güzelliği ile birlikte Gül Masalı dizisinden fazlasıyla etkilendi.

Zehra Yılmaz açısından da bu yeni dizi, kariyeri adına hem iyi bir sınav hem de keyifli yer alacağı bir proje olacak. Oyuncu, yeni dizisinde Toprak Can Adıgüzel ile partner olacak ve şimdiden sosyal medyada ikiliden gelen paylaşımlara izleyicilerden yoğun bir ilgi oluştu.