Ana sayfa Dizi Haberleri Gül Masalı dizisiyle ilgili Gülper Özdemir’in yaşadığı büyük tesadüf çok şaşırtıcı!

Gül Masalı dizisiyle ilgili Gülper Özdemir’in yaşadığı büyük tesadüf çok şaşırtıcı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’de yaz başında ekrana gelen ve beğeni toplayan Gül Masalı dizisi ile Gülper Özdemir de ekrana yeniden döndü. Başarılı oyuncu bu kez dizide Erdem Kaynarca ile başrolde yer alıyor. İki oyuncuyu ekran partneri olarak izleyenler birbirine yakıştırırken, Gülper Özdemir’i de Gonca rolüyle çok sevdiler.

Başarılı oyuncu Gülper Özdemir, geçtiğimiz günlerde Şamdan Plus Dergisi’ne bir röportaj verdi. Aynı zamanda dergideki birbirinden güzel fotoğraflarıyla da beğeni toplayan oyuncu, Gül Masalı dizisinde rol almaktan duyduğu heyecanı ve mutluluğu paylaştı.

Ayrıca oyuncu, Gül Masalı dizisiyle kendi hayat hikayesindeki bir olayın tesadüfi benzerliğini de ilk kez anlattı.
Almanya’nın Frankfurt şehrinde doğan oyuncu, eğitim hayatının bir kısmını da burada tamamladıktan sonra oyunculuğa gönül verdiğini ve Paris’te eğitim almaya başladığını aktardı.

Daha sonra Eğitim hayatını Amerika’daki Truman State University’de tamamlayan Gülper Özdemir hem Türk hem Alman tiyatrolarında da sahne aldı. Şimdiye kadar pek çok tiyatro, sinema ve dizide farklı karakterlere hayat veren oyuncunun röportajında, Gül Masılı dizisinin kendisi için çok özel bir anlamı olduğunu aktardığı sözleri de dikkat çekti.

Gülper Özdemir, Gül Masalı dizisinin senaryosunun tam doğum gününde geldiğini belirterek şu ilginç benzerliğe de dikkat çekiyor: “Bunun ilginç olan tarafı ise senaryodaki benim karakterim de tam doğum gününde bir haber alıyor ve hikayesi o gün başlıyor. Isparta’ya gidiyor ve orada kalıyor. O açıdan biraz da aslında onunla aynı kaderi paylaşmış olduk.”

Gül Masalı dizisiyle ilgili Gülper Özdemir'in yaşadığı büyük tesadüf çok şaşırtıcı! 8

Gül Masalı’nda canlandırdığı ‘Gonca’ karakterinin hep bir şeylerin peşinde koştuğu ve o yolculukta yaşadığı zorlukların değişimini sağlaması, Gülper Özdemir’in de karaktere kendisini yakın hissetmesini sağlamış. Dizinin bir kadın hikayesi olması da Özdemir’in tercihinde etkili olmuş ve heyecanının arttırmış.

“Hayat tekdüze gitmiyor hiçbir zaman. Zaten gitmesin de, çok sıkıcı olurdu… Başlangıçlar ne kadar heyecanlı olsa da, bir o kadar da zordur bence. Çünkü yenidir. Neyle karşılaşacağını bilemezsin. Emek ve sabırla olan her şey yolunu bulur” diyor oyuncu aynı zamanda…

Gül Masalı dizisiyle ilgili Gülper Özdemir'in yaşadığı büyük tesadüf çok şaşırtıcı! 9

Bu arada keskin davranan bir kişi olmadığının da altını çizen Gülper Özdemir, “İstediğim bir şeyse, durumu düzeltebilmek için elimden geleni yaparım, sabrederim. Baktım ki kendime zarar vermeye başlıyorum, o zaman hiç düşünmeden giderim. 20’li yaşlarımda çok endişeliydim. Bunun bir faydası olmadığını öğrenmek biraz uzun sürdü. Artık geleceğe heyecanla bakıyorum. Yapılacak çok şey var. Öğrenilecek çok şey var. Hayat güzel. Yeter ki hayat sevincimizi, motivasyonumuzu kaybetmeyelim” diye konuşuyor…