Ana sayfa Dizi Haberleri Seray Kaya ve Berk Oktay’ın Bir Küçük Gün Işığı dizisinde bu karaktere ‘gıcık’ olacaksınız!

Seray Kaya ve Berk Oktay’ın Bir Küçük Gün Işığı dizisinde bu karaktere ‘gıcık’ olacaksınız!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından birisi olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin çekimleri bir süre önce başlamıştı. İtalya’nın romantik kenti Venedik’te başlayan çekimlerden kareler, izleyiciyi de meraklandırmıştı.

Başrollerinde Seray Kaya ve Berk Oktay’ın rol aldıkları Bir Küçük Gün Işığı dizisi heyecanla bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Mahkum dizisinde oynayan Seray Kaya ile Yasak Elma’dan ayrılan Berk Oktay, bu dizide partner oldular. Dizinin çekimlerinden gelen yeni haberler, bazı detayları da ortaya çıkarıyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi, NGM Media tarafından çekiliyor. İlk çekim mekanı İstanbul olan dizinin bazı sahneleri için yönetmen Emre Kabakuşak ile birlikte Seray Kaya ve Berk Oktay’ın Venedik’ten gelen pozlarıyla İtalya’daki çekimler de ortaya çıkmıştı.

Eylül ayında ekranlarda olacak olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde sevilen karakterler kadar izleyiciyi sinirlendiren kimi karakterler de yer alacak. Hikayenin ‘kötü kadını’ ya da ‘en gıcığı’ ünvanını şimdiden üstlenen karakter ise Zahide karakteri!

Hikayede bu karaktere hayat verecek olan kişi ise Esra Dermancıoğlu. Genelde benzer rollerde görmeye alıştığımız Esra Dermancıoğlu yine alışkanlığı bozmayan bir karakterle izleyicinin karşısına geliyor. “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinde oynadığı Mukaddes yenge rolü ile hafızlara kazınan Dermancıoğlu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde de yine Behice karakteri ile izleyiciyi adeta sinir etmişti!

Bu kez Bir Küçük Gün Işığı dizisinde de muhtemelen benzer bir durum yaşanacak!Esra Dermancıoğlu, yeni rolünde de otoriter ve çocuklarını kendilerinden bile korumaya çalışan anne rolüyle izleyiciyi hayli ‘gıcık’ etmeye hazırlanıyor!

Seray Kaya ve Berk Oktay'ın Bir Küçük Gün Işığı dizisinde bu karaktere 'gıcık' olacaksınız! 7

Sırlarla dolu bir hikayesi olan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, atv’nin Eylül sezonunda titizlikle hazırlıkları sürdürülen bir projesi. Dizinin şu sıralar İstanbul’da devam eden çekimlerinden gelen bilgiler de izleyiciyi meraklandırmaya devam ediyor. Esra Dermancıoğlu’nun Ümran karakterini oynayacağı dizideki rolüyle ilgili detaylar da netleşiyor.

Ümran; köklü bir aileye mensup, geleneklerine bağlı, otoriter bir kadındır. Ailesi onun tüm dünyasıdır. Çocuklarını korumak için yapmayacağı şey yoktur, gerekirse onları kendilerinden bile korumaya kararlıdır.

Dermancıoğlu, ekrana en son Kaderimin Oyunu dizisi ile gelmişti. Yeniden Bir Küçük Gün Işığı ile setlere dönüş yapan oyuncu, bu sefer de Ümran karakteri ile izleyenlere bol bol saç baş yolduracak!

Senaryosunu Özgür Evren Heptürk’ün kaleme dizi, güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosu ile Eylül ayından itibaren ekranda fırtına gibi esecek.