Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit ve Fahriye Evcen ile ilgili tuhaf iddia çifti çok kızdırdı!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen ile ilgili tuhaf iddia çifti çok kızdırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sanat dünyasının gözde çiftlerinden olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen mutlu evlilikleri ile göz dolduruyorlar. Oğulları Karan’ın ardından ikinci çocuklarının da yolda olduğu haberi ise çiftin ailelerini büyütme kararları aldığı dönemde oldukları ve Fahriye Evcen’in Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden neden ayrıldığını da ortaya koydu.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 9 yıl önce Çalıkuşu dizisinde aşık olmuş ve sonrasında da evlenmişlerdi. 2017’de evlenen çiftin oğulları Karan da 2019 yılının Nisan ayında dünyaya gelmişti. Fahriye Evcen’in hamile olduğu ve ikinci bebeklerini bekledikleri de kısa bir zaman önce medyaya yansımıştı.

Tam da yeni bir bebek heyecanını yaşadıkları bir dönemde çift, sosyal medyada kavga ettileri ve Evcen’in evi terkedip gittiği şeklinde kimi iddialarla karşı karşıya kaldılar! Komşuları olduğunu iddia eden kişilerin ortaya attıkları bir söylenti ile birlikte çift can sıkıcı bu durum karşısında açıklama yapma gereği duydu.

İddialara göre; kayınvalidesi ile gerilim yaşayan Fahriye Evcen, ardından da Burak Özçivit ile tartıştı ve evi terk etmişti. Yapılan bu haberler sonrası Burak Özçivit çok sert bir mesaj yayınladı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen ile ilgili tuhaf iddia çifti çok kızdırdı! 7

Özçivit, instagram hesabından eşi Fahriye Ecven’e sarıldığı fotoğrafını yayınlayarak “Artık saçmalamayın, bizi rahat bırakın! Herkese sevgiler” notunu düştü.

Fahriye Evcen de bu mesajın ardından eşinin paylaşımını kendi hesabından yayınladı. Ünlü çiftin, evlilikleri ile ilgili çıkan asılsız haberler karşısında oldukça üzüldükleri ve sinirlendikleri de bu mesajla anlaşıldı.

Bu arada bir süre önce yeni bebek haberinin sürpriz olduğunu söyleyen çift, “Biz de yeni öğrendik. İnanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan’a bile söyleme fırsatımız olmadı.  ‘Kız mı olsun, erkek mi olsun?’ modunda değiliz. Sağlıklı vatana, millete hayırlı evlat olsun, yeterli.” diye konuşmuşlardı.