Ana sayfa Sosyal Medya Gül Masalı’nın yıldızı Gülper Özdemir bu defa Lavanta bahçelerinde görüldü!

Gül Masalı’nın yıldızı Gülper Özdemir bu defa Lavanta bahçelerinde görüldü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Gülper Özdemir yaz sezonunda ATV’de Gül Masalı dizisi ile ekranlara geliyor. Oyuncu dizide Erdem Kaynarca ile başrolü paylaşıyor.  Pazar akşamları yayınlanan dizide Isparta’nın muhteşem doğası eşliğinde güzel bir aşk hikayesi anlatılıyor.

‘Gonca’ ile ‘Toprak’ın aşkının anlatıldığı dizide iki başrol oyuncusunun güçlü etkileşimi ve iyi uyumları da izleyicileri memnun ediyor.

Çekimleri İstanbul’da başlayan ve Isparta’da devam eden dizide şehrin simgesi gül bahçeleri de izleyiciye görsel şölen yaşatıyor. Gülper Özdemir dizide zorlu bir çocukluk geçiren, duygusal bir kişiliğe sahip olan ‘Gonca’ karakterine hayat veriyor.

Gül Masalı'nın yıldızı Gülper Özdemir bu defa Lavanta bahçelerinde görüldü! 7

Yeni rolüyle izleyicinin gönlünü çalmayı başaran oyuncu. son instagram paylaşımıyla da hayranlarını mest etti. Lavanta bahçesinden pozlarını paylaşan Gülper Özdemir’e hayranları tarafından,  ‘Gül güzeline de bakın hele’ ve ‘Lavanta güzeli’ gibi yorumlar  yapıldı.

Bir röportajında kendisi de oynadığı karakteri çok sevdiğini anlatan Gülper Özdemir, “Gonca’nın çok duygusal olduğunu düşünüyorum. Hem duygusal hem de çok mantıklı aynı zamanda. O kadar çok duyguyu bir anda yaşıyor ki, bir sahnede beş duyguyu birden yaşayabiliyor” açıklamasını yapmıştı.

Karakterin duygu geçişlerini başarıyla canlandıran oyuncu, aynı anda hem üzüntü, hem öfke patlaması hem de çocuksu bir hale döndüğü sahnelerde başarılı oyunculuğunu ortaya koyuyor. İzleyici de Gülper Özdemir’in oyunculuğuna sosyal medya sık sık övgü dolu yorumlarda bulunuyor.