Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi finale giderken, hem Fox TV hem Fatih Aksoy için bir istikrar dönemi kapanıyor!

Yasak Elma dizisi finale giderken, hem Fox TV hem Fatih Aksoy için bir istikrar dönemi kapanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında altıncı sezonu devam eden Yasak Elma dizisinin ortaya koyduğu muhteşem bir başarı var. Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Sevda Erginci, Talat Bulut, Onur Tan gibi birçok ünlü ismin bir arada bulunduğu ve çeşitli sezonlarda yer aldığı güçlü bir kadro hikayeye destek verdi.

Yasak Elma dizisi sayesinde Yıldız karakterinin izleyicileri fazlasıyla etkilemesi sonrasında Eda Ece, kariyerinin en önemli çıkışını sergiledi. Oyuncu, bu projenin hayatının en önemli işi olduğunu da açıklamıştı. Yasak Elma sadece Eda Ece için değil, Fox TV adına da çok önemli bir proje.

Yasak Elma dizisi finale giderken, hem Fox TV hem Fatih Aksoy için bir istikrar dönemi kapanıyor! 8

Kanal yetkilileri Yasak Elma dizisinin yayınlandığı 2019 yılının Mart ayından 2023 yılının Mart ayına kadar birbirinden çok farklı dizileri ekrana getirdi. Bu diziler arasında bazıları kısmi başarılar yaşadı. Sadece Savaşçı dizisi 5 sezon devam edebilen bir noktaya gelebildi.

Yasak Elma ise bu kadar büyük bütçeler harcayan ve bu kadar önemli oyuncuları, yapımcıları kendisine çeken Fox TV için istikrar abidesiydi.

Dizinin son 10 bölümünün kaldığı duyuruldu. 29 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan 178. bölüm ile birlikte dizi de izleyicisine veda edecek.

Yasak Elma dizisi finale giderken, hem Fox TV hem Fatih Aksoy için bir istikrar dönemi kapanıyor! 9

Yapımcı Faruk Aksoy açısından da Yasak Elma çok kıymetli bir proje. Yapımcılık kariyerinin en uzun süren işi bu. Ayrıca Medyapım için de Yasak Elma, dizi piyasasında güçlü bir varlık sergileme anlamına geliyordu.

Dizinin oyuncu kadrosu, ekibi yorgun ama gururlu. Fox TV yetkilileri ise bir istikrar abidesini kaybedince yerine ne koyacağını kara kara düşünüyor.

Yapımcı Fatih Aksoy açısından da yıllarca unutulmayacak ve şirketi adına bir istikrar ve başarı sembolü olarak gurur duyulacak bir dizi oldu.

Sonuç olarak; Yasak Elma dizisi bugüne kadar içinde yer alan herkese kazandırdı ve şimdi izleyicisine veda etmeye doğru adım adım ilerliyor.