Ana sayfa Dizi Haberleri Gülcemal dizisi beklenenden daha etkileyici, Melis Sezen yine adını konuşturacak!

Gülcemal dizisi beklenenden daha etkileyici, Melis Sezen yine adını konuşturacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında çok yakında başlayacak olan Gülcemal dizisinden fragmanlar yayınlandıkça dizi izleyicilerinin de heyecanı artıyor. Murat Ünalmış gibi sert erkek rollerinde aranılan isimlerinin başında gelen bir oyuncunun yer alması, dizinin hikayesini de güçlendiriyor.

Tabii ki kadın başrol olarak Melis Sezen de yine etkileyici yetenekleri ve güzelliği ile yeni dizinin öne çıkan ismi olacak. Sadakatsiz isimli dizi projesinde 2 sezon çok başarılı bir işe imzasını atan Melis Sezen, geniş bir hayran kitlesinden destek buldu. Dizinin yurt dışında da beğenilmesi ile birlikte ismini yurt dışında duyuran Melis Sezen, çeşitli ödüller de kazandı.

Gülcemal dizisi beklenenden daha etkileyici, Melis Sezen yine adını konuşturacak! 8

Melis Sezen’in Sadakatsiz dizisinin finalinden 10 ay kadar sonra yeniden ekrana dönmesi hayranları adına çok sevindirici bir gelişme oldu. Bu süreçte Nomen isimli Disney Plus dizisinde de yer alan oyuncu, Gülcemal dizisinde Deva karakterini canlandıracak.

Murat Ünalmış ile Melis Sezen ikilisi bir intikam öyküsünde aşkın doruklarına çıkacak ama bu süreçte hikayede birçok olay yaşanacak.

Annesi tarafından daha küçükken terk edilen ve karanlık bir canavara dönüşen Gülcemal’ın intikam hırsının karşısına güzeller güzeli Deva çıkacak.

Nefret ile başlayan tanışma, sonraki süreçte yerini hiç hesapta olmayan bir aşka bırakacak. Gülcemal’ın annesiyle olan savaşında bir yanda kin varken, Deva ile birlikte Gülcemal, avcıyken av haline gelecek.

Gülcemal dizisi beklenenden daha etkileyici, Melis Sezen yine adını konuşturacak! 9

Mleis Sezen ve Murat Ünalmış ikilisinin uyumu ve enerjisi de izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. Dizinin kadrosunda; Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Şendil, Cahit Gök, Nilüfer Açıkalın, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl, İpek Ayaz Kortunç, Sabahattin Yakut, Gökçem Çoban, Melike Küçük ve Ayda Aksel de bulunuyor.