Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülcemal dizisinde bir sürpriz her şeyi değiştirecek!

Gülcemal dizisinde bir sürpriz her şeyi değiştirecek!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Gülcemal dizisinde ilk 3 bölüm geride kaldı. Hikaye olarak izleyenler gidişattan memnun olsa bile, elde edilen reytinglerin düşük olması ciddi bir sorun olarak gözüküyor.

Melis Sezen ile Murat Ünalmış ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 4. yeni bölümünde neler olacağı, reytinglerin nasıl geleceği, sosyal medyada ilginin artıp artmayacağı gibi konular da merakla bekleniyor.

27 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelecek olan Gülcemal dizisinin 4. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle: Mert’in eve gelişiyle öğrendikleri Deva’yı adeta şoke eder. O evde artık kalamayacağını anlayan Deva Gara’nın yardımıyla evden çıkmanın yollarını ararken bir yandan da önceleri korktuğu, bir canavar sandığı Gülcemal’in yeni bir yüzünü görür.

İkisi arasındaki ilişki ve dengeler şaşırtıcı bir şekilde değişirken Deva bir karar vermek zorunda kalır. Ancak bu kararı onu ölümle burun buruna getirecektir.

Gülcemal ise tam da güvendiği anda kendisinden kaçan Deva’yı azat etmeye karar verir. Fakat Gülcemal’e gelen sürpriz bir telefon herşeyi değiştirir.