Ana sayfa Dizi Haberleri Gülcemal dizisinin final olmasını istemeyenler, eleştirilerini de sıralıyor!

Gülcemal dizisinin final olmasını istemeyenler, eleştirilerini de sıralıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülcemal dizisi Fox TV ekranında perşembe akşamları yayınlanıyor ve sadece yerli izleyicilerin değil, yabancı dizi hayranlarının da ilgisini çeken bir yapım oldu. Yurt dışından Gülcemal dizisine yönelik izleyici ilgisini sosyal medyada farklı dillerde yapılan paylaşımlardan da görebilirsiniz. Dizinin özellikle youtube paylaşımlarında yabancı dizi hayranlarının birçok yorumu yer alıyor.

Dizinin başrollerinde yer alan Murat Ünalmış ile Melis Sezen ikilisi ilk başta iyi bir seçim olup olmadıkları yönünde tartışmalara konu oldu. İkili haftalar geçtikçe izleyicilerin de alışması ile kabul gördü. Ancak dizinin tanıtımına yönelik olarak başrol ikilisinin yeterince güçlü bir enerji sunamadığını yazan, birlikte pozlar paylaşım tanıtım yapmaları gerektiğini belirten çok sayıda dizi hayranı oldu.

Sosyal medyada bu yönde fazlasıyla şikayet yapıldı. Ayrıca Fox TV’nin dizinin geniş kitlelere yayılması için yeterince çaba harcamadığı eleştirilerinin yanı sıra, fragmanların iyi hazırlanmadığı ve heyecan eksikliği olduğu şeklinde de çeşitli değerlendirmeler yapıldı.

Gülcemal dizisinin final olmasını istemeyenler, eleştirilerini de sıralıyor! 7

Ancak dizi hayranlarının tüm bu çabası aslında başladığından bugüne kadar Gülcemal dizisinin hak ettiği reytingleri alamaması nedeniyleydi. Çünkü izleyiciler projenin devam etmesini arzu ediyor. 8 Haziran Perşembe günü dokuzuncu bölümü yayınlanacak olan Gülcemal dizisinin erken final yapması ihtimali de var.

Ancak dizi hayranları bu ihtimali düşünmek bile istemiyor. Özellikle de yurt dışındaki Türk dizisi takipçileri açısından da erken final büyük hayal kırıklığı olacaktır.

Birçok dizi hayranı Fox TV’nin daha güçlü tanıtımlar yapması gerektiğini, ayrıca Melis Sezen ile Murat Ünalmış ikilisinin de başrol enerjisini yayan, sempatik pozlarla sosyal medyada diziyi konuşturması gerektiğine inanıyor.

Sonuç ne olur bilinmez ama Gülcemal dizisi de eğer bir erken final ile karşı karşıya kalırsa geniş bir hayran kitlesinin bir kez daha hayal kırıklığı yaşadığı bir yapım olarak kayıtlara geçecek.