Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show 2019-2020 sezonu başlıyor! 3 önemli detaya dikkat!

Güldür Güldür Show 2019-2020 sezonu başlıyor! 3 önemli detaya dikkat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun yıllardır televizyon ekranlarının vazgeçilmez eğlence programı olan Güldür Güldür Show, yepyeni bölümleriyle hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor. Show TV ekranında 4 Ekim Cuma yani bu akşam programın yeni sezondaki ilk bölümü izleyicilerle buluşacak.

Hatırlanacağı üzere programın yeni sezonu önce çeşitli illerde düzenlenen gösterilerle başlamıştı. Bu gösteriler devam de edecek. Program aynı zamanda ekranda da izleyicilerin karşısında olacak.

Yapımcılığını BKM’in üstlendiği, Show TV’de ekrana gelen program, heyecanla bekleniyor.

Kahkaha dolu skeçleri ve sevilen kadrosu ile Güldür Güldür Show, yeni sezonda 3 önemli ismi bünyesine yeniden kattı.

Bu isimler; Çağlar Çorumlu, Aylin Kontante ve İrem Kahyaoğlu…

Bilindiği gibi programla birlikte geniş kitleler tarafından tanınan ve çok sevilen Çağlar Çorumlu, iki sezondur Güldür Güldür’de yoktu. Jet Sosyete isimli dizide oynamaya başlayan Çorumlu, yeni sezonda Güldür Güldür’e geri döndü.

Güldür Güldür Show 2019-2020 sezonu başlıyor! 3 önemli detaya dikkat! 10

Bu arada 2. çocuğuna hamile olan ve doğum sonrasında da bir süre bebeğini büyütmek için programda yer alamayan Aylin Kontante de geri dönen isimler arasında.

Ayrıca ekibe yeni bir isim daha dahil oldu. İrem Kahyaoğlu da artık Güldür Güldür Show ekibinin bir parçası. Kahyaoğlu’nun preformansı, skeçlere katkısı heyecanla bekleniyor. Zira beklenti çok yüksek.

Bu arada ikiz bebeklerini büyüten Doğa Rutkay da yoğun bir tempoda olmasına rağmen programda yer almaya devam etmekte. Rutkay, bugün instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla yeni sezon heyecanını sergiledi.

Güldür Güldür Show 2019-2020 sezonu başlıyor! 3 önemli detaya dikkat! 11

Güldür Güldür Show’un büyük turnesi sonbaharda da devam edecek. Kıbrıs, Harbiye Açık Hava, Bursa, Antalya, Konya ve Kayseri gösterilerini tamamlayan Güldür Güldür Show ekibi 18 Ekim Mersin, 19 Ekim Adana, 20 Ekim’’de ise Gaziantep’te olacak.

Güldür Güldür Show 2019-2020 sezonu başlıyor! 3 önemli detaya dikkat! 12

Güldür Güldür Show 2019-2020 sezonu başlıyor! 3 önemli detaya dikkat! 13